آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۷۰۵۰
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد:

شهید مطهری محوریت مسئولیت پذیری را در عبودیت می‌دانست

مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد گفت: شهید مطهری محوریت مسئولیت پذیری را در عبودیت می‌دانست و اعتقاد داشت که اگر ارتباط با خدا صورت گیرد، محبت و وجدان در متعالی‌ترین جایگاه، خودشان را پیدا خواهند کرد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، حجت الاسلام صالحی، مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد شب گذشته در مراسم تقدیر از اساتید و اعضای هیات علمی این دانشگاه در دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه باید ارتباط بیشتری بین نخبگان و جامعه برقرار شود و شهید مطهری نیز از نمادهای این ارتباط است، گفت: شهید مطهری در زمان خودش با این که شرایط کاری اش مناسب نبود تمام موانع را در نوردید و با وجود این که کاربردی کردن برخی از علوم کار آسانی نیست ایشان این مهم را تحقق بخشید و مباحث نظری و فلسفی را به جریان های تاثیر گذار تبدیل کرد.

 

وی ادامه داد: شهید مطهری نگاه کاربردی به فلسفه داشت و فضای جدیدی را برای نخبگان فلسفه ارائه داد، وی هم چنین در حیطه فلسفه سیاست کار و بحث های آزادی، دموکراسی و دین را ناظر به نیازهای جامعه مطرح کرد.

 

صالحی تاکید کرد: آن عیار اصیلی که باعث شد شهید مطهری بر خلاف جریان موجود در جامعه کار کند احساس تعهد او بود؛ وی محوریت مسئولیت پذیری را در عبودیت می دانست و اعتقاد داشت که اگر ارتباط با خدا صورت گیرد محبت و وجدان در متعالی ترین جایگاه، خودشان را پیدا خواهند کرد.

 

وی در ادامه افزود: اگر روش های شهید مطهری نادیده گرفته شود جامعه در مسیر صحیحی نخواهد بود و ساختار سیاسی ما شاکله اش براساس مبانی مطهری است.

 

نماینده ولی فقیه در دانشگاه فردوسی در پایان  با بیان این که همه ویژگی های شهید مطهری در رابطه او با خدا و در حوره اجتماعی معلم بودن اوست، خاطر نشان کرد: معلم بزرگترین و تاثیر گذارتر از خانواده می باشد و مورد اعتماد ترین فرد در بین دانشجویان و دانش آموزان است که در نتیجه مسئولیت سنگینی بر عهده معلمان قرار دارد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار