حبیب قادری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، در خصوص برگزاری هفدهمین انتخابات شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بیان داشت: این انتخابات امروز 13 اردیبهشت ماه سال 95 به لطف خدا و با نظم و استقبال اعضای جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه در چهار دانشکده برگزار شد.
وی دانشکدههای پرستاری، بهداشت، پیراپزشکی و پزشکی را محل استقرار صندوقهای انتخاباتی اعضای شورای مرکزی تشکل جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان و تصریح کرد: این انتخابات از صبح امروز آغاز و دقایقی قبل با شمارش آراء به کار خود پایان داد.
به جای یک ناظر، دو ناظر بر انتخابات نظارت داشتند
مسئول روابط عمومی جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بیان داشت: در این دوره از انتخابات فرستادن تعداد ناظر بیشتر از سوی مدیریت فرهنگی تا حدی برای ما جای سئوال داشت که طبق روال قانونی انتخابات تشکلها باید یک ناظر بر انتخابات حضور داشته باشد ؛ اما مدیریت فرهنگی بر حضور چهار ناظر در این دوره تاکید داشت.
قادری از حضور دو ناظر بر انتخابات خبر داد و تاکید کرد: انتخابات این دوره در نهایت با دو ناظر بر روی صندوقها انجام شد و به ترتیب از آقایان محمدرضا هادی پناه، سید محمدصادق میرزایی، سید فرزان اسلامی، حبیب قادری، سجاد سدری، محمدحسین توس چینی به عنوان اعضای اصلی شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در هفدهمین دوره انتخاب شدند.
وی ادامه داد: خانمها ساجدی، صادقی و تفقدی نیز از جمع خواهران به جمع اعضای اصلی شورای مرکزی راه پیدا کردند و محمدمهدی چمنی و عادل فاضلی نیز به عنوان اعضای علی البدل در این انتخابات برگزیده شدند.
این فعال دانشجویی علی عرب و محسن صابری را دو ناظر بر انتخابات از سوی مدیریت فرهنگی دانشگاه دانست و گفت: انتخابات در کمال نظم و آرامش برگزار شد و در اولین فرصت با برگزری جلسه میان اعضای انتخاب شده، دبیر تشکل نیز انتخاب خواهد شد.
قانون را به بهای ضربه خوردن خود اجرا میکنیم
مسئول روابط عمومی جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با گلایه از عدم قانون مداری برخی تشکلهای دانشجویی در انتخابات تشکلی خود، افزود: ما در انتخابات شورای مرکزی خود حاضریم ضربه خورده؛ اما از قانون عدول نکنیم، این در حالی است که تشکلی چون انجمن اسلامی از قانون عبور کرده تا به ظاهر تحت عنوان بزرگترین تشکل دانشجویی شناخته شود.
وی خاطر نشان کرد: بر طبق قانون انتخابات تشکلهای دانشجویی وزارت بهداشت، تنها اعضای تشکل حق رای دادن در انتخابات تشکلی خود را دارند و این در حالی است که انجمن اسلامی از همه دانشجویان غیر عضو نیز در انتخابات رای میگیرد.
قانون رای گیری در فضای دانشکدها، محدودیت رای گیری را به دنبال داشته است
قادری با انتقاد از محدود کردن فضای رای گیری تشکل جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به فضای دانشکدهها، گفت: در حالی که ما قانون را مورد توجه قرار میدهیم؛ اما استقرار صندوق صرفا در فضای دانشکدهها منجر به از دست رفتن رای بسیاری از اعضای تشکل که در فضای بیمارستانی، خوابگاهی، سلف و غیره حضور بیشتری دارند میشود.
مسئول روابط عمومی جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، متذکر شد: این قانون دو سال است که منجربه کاهش تعداد رای دهندگان ما شده است و از طرفی بی توجهی تشکل انجمن اسلامی به گرفتن رای صرفا از اعضای خود، این تشکل را به ناحق بزرگترین تشکل دانشجویی دانشگاه معرفی میکند که این حقیقت ندارد.
انجمن اسلامی از قانون انتخابات عبور میکند
این فعال دانشجویی ادامه داد: انجمن اسلامی از تمامی دانشجویانی که حتی عضو تشکل دیگری هستند و یا اصلا عضو انجمن اسلامی نیستند در انتخابات خود رای میگیرد که این رای قانونی و درست نیست.
وی در پایان یادآور شد: ما همیشه در خصوص این رفتار مراتب اعتراض خود را به مسئولان فرهنگی و حتی ریاست دانشگاه رساندهایم و علی رغم قبول این اشتباه و بیتوجهی به آئین نامه تشکلهای دانشجویی از سوی برخی مسئولان؛ اما مدیریت فرهنگی دانشگاه تا کنون جواب قانع کنندهای به ما نداده است.