کد خبر:۵۱۴۸۰۷
مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت:

کرسی‌های آزاداندیشی به صورت کلیشه‌ای در دانشگاه‌ها برگزار می‌شود

مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت با اشاره به برگزاری کلیشه‌ای کرسی‌های آزاداندیشی گفت: جوان دانشجو نیز متوجه این مساله هست که فضای این کرسی‌ها شبیه به مناظره‌ای، تلاش دارد تصویری مثبت از موضوع القاء کند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در این نشست آموزشی که برای نخستین بار با حضور  ۱۰۰  نفر از مدیران و کارشناسان فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور آغاز به کار کرد، دکتر حسام الدین علامه مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت در سخنرانی خود به فرهنگ دینی و آسیب شناسی اهداف و برنامه‌های فرهنگی اشاره کرد و افزود: در برنامه‌ریزی‌ها و هدف‌گذاری‌ها قشر خاکستری دانشگاه، چه در بعد دینی و چه بعد انقلابی مورد توجه قرار نگرفته است. ما در دانشگاه‌ها نیروهایی داریم که وفادار به آرمان‌های دین و انقلاب هستند، ضمن آنکه عده‌ای هم نگاه عناد ورزانه به دین دارند. در میان این دو طیف، بخش وسیعی از دانشجویان قرار می‌گیرند که تحت عنوان قشر خاکستری نیاز به توجه دارند و باید برای آنها برنامه‌ریزی وجود داشته باشد.

 

علامه در ادامه افزود: در بحث ایمان نیز این طیف را می‌بینیم. اولین ویژگی ایمان، اختیاری بودن آن است. رشد و کمال در فضای اختیار و آزادی عمل به وجود می‌آید و باید توجه داشت که مساله مهم تدریجی بودن ایمان است. این موارد باید در برنامه‌ریزی‌ها و هدف‌گذاری‌های فرهنگی دیده شوند.

 

مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص کرسی‌های آزاد اندیشی گفت: این کرسی‌ها در حال حاضر به صورت کلیشه‌ای برگزار می‌شوند و جوان دانشجو نیز متوجه این مساله هست که فضای این کرسی‌ها شبیه به مناظره‌ای است که تلاش دارد تصویری مثبت از موضوع القاء کند.

 

در ادامه مراسم دکتر اسماعیل کاووسی کارشناس حوزه فرهنگی، با موضوع آشنایی با مسائل فرهنگی جهان معاصر سخنرانی کرد. وی با ارائه مثال‌هایی روشن از معضلات فرهنگی جامعه ایران به مقایسه دغدغه‌های فرهنگی کشورهای پیشرفته با دغدغه‌های فرهنگی ایران پرداخت.

 

وی در پاسخ به پرسش‌ یکی از حاضران اظهار داشت: کشورهای غربی داعیه‌ای در خصوص توسعه فرهنگ دینی ندارند، اما ما انقلاب کردیم و در این زمینه داعیه داریم. به اعتقاد من ما نه تنها توسعه فرهنگی نداشتیم بلکه عقب‌گرد نیز داشتیم. افزایش آمار طلاق، اعتیاد، دروغگویی، آسیب‌های اجتماعی، کاهش آمار ازدواج و موارد دیگر با استناد به رویکردهای پژوهشی و در نظر گرفتن شاخص‌های علمی، نشان می‌دهد که علی‌رغم تلاش‌های صورت گرفته توسعه فرهنگی در کشور ما صورت نگرفته است.

 

گفتنی است، سخنران بعدی این دوره آموزشی، دکتر عماد افروغ، دکتری جامعه شناسی است که با موضوع هویت فرهنگی بعد از ظهر امروز سخنرانی می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار