کد خبر:۵۳۳۵۲۲
مترجم کتاب «بهای نابرابری»:

عدالتخواهی سخت‌ترین آرمان است

مترجم کتاب «بهای نابرابری» با تاکید بر اینکه آرمان بلند عدالتخواهی سخت‌ترین آرمان است، گفت: بخش قابل توجهی از نظریه‌پردازان حاکم در کشور موافق سرمایه‌داری هستند و آن را راه نجات اقتصاد می‌دانند؛ تمام مشکل ما این است که تفکری مثل اقتصاد لیبرالی در کشور وجود دارد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اسماعیل رئیسی، مترجم کتاب بهای نابرابری صبح امروز در نشست سالانه جنبش عدالتخواه دانشجویی که به میزبانی دانشگاه تهران برگزار شد، در مورد ضرورت های عدالتخواهی در جامعه تصریح کرد: در سپهر معرفت دینی حرکت از انبیا آغاز و به حکومت جهانی مهدوی ختم می شود. خداوند در قرآن ماموریت انبیا الهی را قسط و عدل معرفی می کند.

 

این کارشناس مسائل اقتصادی ضمن تاکید بر اینکه پروردگار برجسته ترین حکومت مهدوی را عدالت قرار داده است، بیان داشت: انسان نماینده خدا بر روی زمین است و وظیفه ما این است تا در فرآیند عدالت، نماینده خداوند بر روی زمین باشیم. اگر سرمایه گذاری مناسب برای یک انسان صورت نگیرد، فرآیند عدالت تحقق نمی یابد و انسان ها همان طور که به دنیا می آیند، از دنیا می روند.

 

وی با اشاره به اینکه مدل توسعه غربی مخالف رویکرد انبیا است، اظهار داشت: در این مدل به ما می گویند ثروت باید در دست عده ای خاص باشد تا جامعه را پیش ببرند. این روش دقیقا مقابل ماموریت الهی است، زیرا در دیدگاه الهی اگر تمرکز ثروت وجود دارد، باید تلاش شود امکانات در جامعه پخش شود تا وظیفه خلیفه الهی برای همه ایجاد شود.

 

رئیسی با تاکید بر اینکه آرمان بلند عدالتخواهی سخت ترین آرمان است، خاطرنشان کرد: بخش قابل توجهی از نظریه پردازان حاکم در کشور موافق سرمایه داری هستند و آن را تنها راه نجات اقتصاد می دانند. با استفاده از صدها استاد در دانشگاه های کشور نظام اقتصاد لیبرالی تئوریزه می شود. تمام مشکل ما این است که تفکری مانند اقتصاد لیبرالی در کشور وجود دارد. باید مراقب تئوری سازی این نوع تفکر در جامعه باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار