اعتماد به کارگروهی که ناظران آن رژیم صهیونیستی، آمریکا و عربستان هستند کار بسیار سختی است/ هدف FATF چیست؟
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۰۸۲۲
حسینی فرد در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

اعتماد به کارگروهی که ناظران آن رژیم صهیونیستی، آمریکا و عربستان هستند کار بسیار سختی است/ هدف FATF چیست؟

کارشناس علم و فناوری گفت: هدف از FATF محدود کردن ایران در حوزه بین الملل و نفوذ و کنکاش در لایه‌های درونی نظام است؛ که با این موضوع که ما می‌خواهیم شفاف سازی کرده و پولشویی را بررسی نماییم صورت می‌گیرد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

سید مجتبی حسینی فرد کارشناس علم و فناوری در گفت‌‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص هدف سازمان FATF گفت:  هدف از  FATF محدود کردن ایران در حوزه بین الملل و نفوذ  و کنکاش در لایه‌های درونی نظام است؛ که با این موضوع که ما می‌خواهیم شفاف سازی کرده و پولشویی را بررسی نماییم  صورت می‌گیرد.

 

وی ادامه داد: آنها با این کار می‌خواهند گردش مالی کشور را در داخل و خارج  از کشور کنترل نمایند که این بسیار نگران کننده است. به گونه‌ای که دشمنان همواره در صدد ضربه زنی به دولت جمهوری اسلامی ایران هستند و همواره برنامه‌های متعددی را در این زمینه برنامه ریزی و اجرا می‌نمایند.

 

حسینی فرد تصریح کرد: شفاف سازی بسیار خوب و به جا می‌باشد ولی اعتماد به کارگروهی که ناظران آن رژیم صهیونیستی، آمریکا و عربستان هستند کار بسیار سختی است. به عنوان مثال در قرارداد برجام  تاکید شده بود  بانک‌های اروپایی بعد از برجام می‌توانند به راحتی با ایران  داد و ستد نمایند و انتقال پول و تامین مالی قراردادهای ایران به راحتی فی مابین بانک‌ها صورت گیرد  اما ایا این اتفاق افتاد؟

 

حسینی فرد با طرح این سوال که چرا بعد از برجام شرکت‌های بزرگ اروپایی و امریکایی از عقد قرارداد با ایران استنکاف می‌ورزند؟ خاطرنشان کرد: بسیاری سوال در این زمینه وجود دارد که بی پاسخ مانده‌اند و مثال معروف از چاله در آمدن و به چاه افتادن می باشد.  هدف از این قراردادها ایجاد محدودیت‌های حدید برای کشور است که مسولین محترم باید با احتیاط و وسواس بیشتری  این موضوع را بررسی نمایند.

پربازدیدترین آخرین اخبار