آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۰۸۲۲
حسینی فرد در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

اعتماد به کارگروهی که ناظران آن رژیم صهیونیستی، آمریکا و عربستان هستند کار بسیار سختی است/ هدف FATF چیست؟

کارشناس علم و فناوری گفت: هدف از FATF محدود کردن ایران در حوزه بین الملل و نفوذ و کنکاش در لایه‌های درونی نظام است؛ که با این موضوع که ما می‌خواهیم شفاف سازی کرده و پولشویی را بررسی نماییم صورت می‌گیرد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

سید مجتبی حسینی فرد کارشناس علم و فناوری در گفت‌‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص هدف سازمان FATF گفت:  هدف از  FATF محدود کردن ایران در حوزه بین الملل و نفوذ  و کنکاش در لایه‌های درونی نظام است؛ که با این موضوع که ما می‌خواهیم شفاف سازی کرده و پولشویی را بررسی نماییم  صورت می‌گیرد.

 

وی ادامه داد: آنها با این کار می‌خواهند گردش مالی کشور را در داخل و خارج  از کشور کنترل نمایند که این بسیار نگران کننده است. به گونه‌ای که دشمنان همواره در صدد ضربه زنی به دولت جمهوری اسلامی ایران هستند و همواره برنامه‌های متعددی را در این زمینه برنامه ریزی و اجرا می‌نمایند.

 

حسینی فرد تصریح کرد: شفاف سازی بسیار خوب و به جا می‌باشد ولی اعتماد به کارگروهی که ناظران آن رژیم صهیونیستی، آمریکا و عربستان هستند کار بسیار سختی است. به عنوان مثال در قرارداد برجام  تاکید شده بود  بانک‌های اروپایی بعد از برجام می‌توانند به راحتی با ایران  داد و ستد نمایند و انتقال پول و تامین مالی قراردادهای ایران به راحتی فی مابین بانک‌ها صورت گیرد  اما ایا این اتفاق افتاد؟

 

حسینی فرد با طرح این سوال که چرا بعد از برجام شرکت‌های بزرگ اروپایی و امریکایی از عقد قرارداد با ایران استنکاف می‌ورزند؟ خاطرنشان کرد: بسیاری سوال در این زمینه وجود دارد که بی پاسخ مانده‌اند و مثال معروف از چاله در آمدن و به چاه افتادن می باشد.  هدف از این قراردادها ایجاد محدودیت‌های حدید برای کشور است که مسولین محترم باید با احتیاط و وسواس بیشتری  این موضوع را بررسی نمایند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار