اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیدحسن پورحسینیان، در دومین همایش از سلسله همایش های پنجمین جشنواره مسیر خوشبختی که پنجم آبانماه در تالار رازی دانشکده بهداشت برگزار شد، در مقدمه ای به تغییرات ایجادشده در عادات و برنامه های افراد بویژه جوانان در جامعه امروز اشاره و با ذکر مصداق های آن در قالب کلیپ، بر پرهیز از این عادات و تعیین برنامه ای مشخص و هدفمند در زندگی تاکید کرد.
وی با هشدار در خصوص استفاده ناصحیح و افراط گونه از ابزار و تکنولوژی های جدید، این روند را امری مخرب و آسیب زا در فرایند رشد افراد دانست و پیشنهاد کرد: همه افراد در زمان حضور در محفل های خانوادگی یا دوستانه ابزارهایی همچون گوشی همراه و.... را که سبب محدود شدن ارتباط آنان با فضای حقیقی می شود کنار گذاشته و در دیگر زمان ها نیز بصورت کنترل شده از آن بهره بگیرند.
کارشناس مسائل خانواده همچنین، بر ضرورت تلاش جهت رسیدن به مهارت « خودآگاهی » تاکید کرد و گفت: «خود آگاهی» به معنای شناخت نقاط قوت و ضعف، توقعات، تعلقات و اعتقادات فردی است که در صورت محقق شدن آن، مهمترین موضوع زندگی فرد، یعنی داشتن « هدف» نیز مشخص و روشن خواهد شد.
پورحسینیان اضافه کرد: افراد بی هدف ناچارند تمام عمر برای انسان های هدفمند کار کنند که نتیجه این امر عدم احساس رضایت و ارزشمندی و رسیدن به پوچی در زندگی خواهد بود.
وی در خصوص اهمیت کسب مهارت های شغلی در زندگی نیز تصریح کرد: بهتر است افراد حداقل یک مهارت را علاوه بر مهارتی که به صورت معمول و مستمربه آن مشغول هستند، بیاموزند که این امر علاوه بر ارتقای موقعیت مالی و اجتماعی آنان، شرایط آنان را در مواجهه با بحران های احتمالی در موقعیت شغلی، مستحکم خواه ساخت.