اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اعظم وثوقی، معاون زنان مرکز دانشجویی حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در نشست «جریان های تکفیری و زن و خانواده» سی امین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی به ایراد سخنرانی پرداخت.
اعظم وثوقی، معاون زنان مرکز دانشجویی حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در نشست جریان های تکفیری و زن و خانواده در سی امین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی اظهار داشت: برای ان که بخواهیم از ظرفیت های زنان در جلوگیری از انتشار خشونت طلبی و جریان های تکفیری در جهان اسلام و سایر نقاط جهان بهره ببریم، نیازمند آن هستیم که از ظرفیت های فکری، علمی و اجتماعی زنان اندیشمند و فعال سیاسی، فرهنگی، مدنی، اجتماعی و مذهبی استفاده کنیم.
این روزنامه فعال دانشجویی با بیان این که حذف زنان از فعالیت های اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و مذهبی ریشه اسلامی ندارد، افزود: برای اصلاح دیدگاه جریان هایی مانند طالبان و مشابه آن که حضور زن در بیرون از خانه را بر نمیتابند علما و دولتمردان مرد باید اقدام کنند زیرا وقتی زنان مسلمان در این حوزه صحبت می کنند متهم به فمنیست مسلمان بودن می شوند در حالی که زنان بزرگ تاریخ اسلام همواره در عرصه ها و میدان های مختلف حضور پر رنگی داشته اند.
وی ادامه داد: علاوه بر بهره بردن از ظرفیت های فکری زنان نخبه مسلمان بالا بردن توانایی و توانمندی عموم زنان مسلمان در حوزه های فکری، اجتماعی، دینی و سیاسی برای افزایش توانمندی انان در تربیت نسلی آگاه ضروری است زیرا اگر جوانانی که به نام اسلام به گروه های تروریستی پیوسته اند، پاسخ سوالات و شبهات کودکی و نوجوانی خود را با استدلال های درست از دامن مادران خود می یافتند، چنین مسیر خشونت بار و درداوری را برای اینده خود پیش نمی گرفتند.
این روزنامه نگار بر ضرورت انسجام بخشی و سامان دهی فعالیت های زنان مسلمان تاکید کرد و گفت: برای برنامه ریزی دقیق و اصولی در حوزه فعالیت زنان، لازم است این فعالیت ها از فعالیت های خودجوشی که صرفا در اعیاد و مناسبت ها انجام شود به سمت نهادسازی های اصولی و هدفمند پیش رود.
وی افزود: برای غنای فکری این نهادها لازم است در کنار بهره بردن از تجربه فعالان پر سابقه، هسته های فکری و اندیشه ای قوی برای ان در نظر گرفته شود.