اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام حمید رسایی یکشنبه در نشست بصیرتی که با موضوع از فتنه تا انتخابات در قرارگاه شهید باقری بسیج دانشجویی برگزار شد، گفت: با توجه به اینکه پنبه برجام زده شده، منفعتی برای مردم نداشته معلوم شده که به عنوان یک موجود ناقص الخلقه یک دروغ بزرگ است و طرف غربی به تعهدات خود عمل نکرده بنابر این در انتخابات پیش رو روحانی می گوید اگر جنگ می خواهید به من رای ندهید و اگر جنگ نمیخواهید به من رای دهید.
وی افزود: زمینه این دوگانه روحانی در انتخابات سال ۹۶ حضور ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا که به دنبال جنگ و سخت گیری علیه ایران بوده، است. البته در رسانه ها هم به این مسئله دامن میزنند و مدام میگویند که ترامپ یک جنگ طلب است و اگر بیاید به ما حمله می کند بنابراین اگر می خواهید خلاص شوید به روحانی رای دهید.
نماینده سابق مردم تهران گفت: اتفاقا اشتباه همین جاست اگر یک دولت ضعیف و حقیر که سابقه عقب نشینی و ذلت را در کارنامه خود دارند اگر روی کار بیاید حتما جنگ میشود ولی اگر یک دولت محکم روی کار بیاید دشمن پس می زند واقعیت این است که هرجا جنگ شده به دلیل عدم اعتماد به نفس و ضعف درونی بوده است.
رسایی با اشاره به اینکه دوقطبی انتخابات پیش رو بر اساس دو قطبی برجام و غیر برجام شکل نمیگیرد چون برجام یک موجود ناقص الخلقه است و کسانی هم که آن را خلق کرده اند از آن اعلام برائت کردند افزود: انتخابات ها در ایران همواره بر اساس دوقطبی ها شکل گرفته اند به عنوان نمونه در دوره اصلاحات حزب مشارکت که از امنیتی ترین احزاب کشور به شمار می رود بر اساس مطالعات روانشناسی جمعبندی آنها این بود که باید مردم را بین دو گانه دین سخت و دین آسان قرار دهند و در این راستا سپاه، شریعتمداری و آیت الله مصباح یزدی را به عنوان متولی دین سخت و امثال صانعی و حجاریان را به عنوان متولی دین آسان معرفی کردند.
وی خاطرنشان کرد: در انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۴ نیز دو قطبی تحجر و تجدد مطرح شد ولی نتیجه نداد چون مردم طعم ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی را در گذشته چشیده بودند. همچنین در انتخابات سال ۹۲ روحانی دوگانه تحریم و معیشت را مطرح کرد و گفت اگر میخواهید تحریم ادامه یابد به من رای ندهید و اگر میخواهید وضعیت معیشت شما تغییر کند به من رای دهید.
وی خاطرنشان کرد: واقعیت این است که زمانی روحانی تاسیسات هسته ای را پلمپ کرد اما در سال ۹۲ او گفت که به من رای دهید تا هم چرخ معیشت مردم و هم چرخ سانتریفیوژها بچرخد و این همان چیزی بود که مردم می خواستند.
نماینده سابق مردم تهران با اشاره به اینکه پس از تمدید قانون داماتو برجام توسط آمریکایی ها نقض شده و روحانی نیز گفته که با تمدید این قانون برجام نقض شده است تصریح کرد: ولایتی، جلیلی، لاریجانی، شمخانی، ظریف، صالحی و روحانی عضو کمیته نظارت بر برجام هستند اما شاهدیم که به غیر از جلیلی که فریاد می زند کسی از دیگر اعضا مخالفتی با برجام ندارند و این در حالیست که همه آنها میگویند برجام نقض شده است.
وی با بیان اینکه اگر اعضای کمیته نظارت بر برجام ولایتی هستند پس چرا طبق فرامین رهبر معظم انقلاب عمل نکرده و برجام را متوقف نمی کنند تصریح کرد: در خصوص نقض برجام الان نمی بینیم که خواص فریاد بزنند و موضع بگیرند.
نماینده سابق مردم تهران در مجلس در ادامه با بیان اینکه نباید محتوای مذاکرات هسته ای محرمانه باقی می ماند تصریح کرد: به تعبیر رهبر معظم انقلاب برجام دارای متنی پر ابهام و ساختاری ضعیف است و با این حال طرف مقابل دقیقا دارند از نقاط مبهم برجام استفاده میکنند که تمدید ۱۰ ساله تحریمهای داماتو یکی از بهرهبرداریهای آنهاست.
وی با بیان اینکه در جریان مذاکرات هسته ای به دشمن اعتماد شد و نتیجه آن هم این بود که آقای ظریف آمدند و در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به دلیل این اعتماد به دشمن ابراز پشیمانی و عذرخواهی کردند افزود: به عقیده من این نهایت سفاهت است که کسی به دشمن خودش اعتماد کند در واقع کسی که خواسته بر اساس اعتماد به دشمن کار را پیش ببرد صلاحیت این کار را نداشته است.
نماینده سابق مردم تهران در مجلس گفت: با پزی که دولت در برابر غربیها گرفت از همان ابتدا معلوم بود که ما ضرر خواهیم کرد چون پز این دولت و سیاست خارجی آن بر اساس التماس بوده و مطالبه گری در آن جایگاهی ندارد.
رسایی با بیان اینکه در کشور کسی را نداریم که با مذاکره با آمریکا مخالف باشد اضافه کرد: دعوا و اختلاف بر سر شیوه مذاکرات بوده است چون همه معتقدند که با شیوه مذاکره دولت منافع ملت تحقق نمی یابند.
وی با بیان اینکه تاکنون سه مقطع مذاکره با آمریکا در سالهای ۸۲ تا ۸۴، ۸۴ تا ۹۲و از ۹۲ تاکنون انجام شده است افزود: در دو مقطع اول و دوم رهبر معظم انقلاب نگفتند که به مذاکرات خوشبین نیستند اما در مقطع سوم چون می دانستند که طرف مقابل استکباری عمل کرده و به تعهدات خود عمل نمی کند و از طرفی با توجه به تجربه مذاکرات سال ۸۲ تا ۸۴ که طرف کشورمان بر سر اصول نماندند و با تشری کنار رفتند بر اساس این تجربه فرمودند که به مذاکرات خوشبین نیستند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه فتنه 88 حاصل بیماری یک سری از نخبگان و خواص سیاسی ما بود و سابقه این بیماری نیز بیست سال قبل از این فتنه برمی گشت تصریح کرد: این بیماری در بین جریانات سیاسی کشور نهادینه شده و باقی مانده و نشانه آن حضور طیفی از مسئولین است که قائل به برقراری ارتباط با امریکا هستند.
نماینده سابق مردم تهران با اشاره به وجود دو طیف اصولگرا و اصلاح طلب در کشورمان تصریح کرد: جریان اصلاح طلب رحم اجاره ای خود را در بحث اعتدال می دانند البته جریان اصلاحات و اعتدال با هم همزادپنداری دارند. از سوی دیگر هنوز در طیف اصولگرا هنوز زایشی اتفاق نیفتاده البته اتفاقاتی در حال رخ دادن است که من روی آن بحث دارم چون معتقدم که اصولگرایان دارند لباس را عوض می کنند چون این بدن لاغر و ضعیف است و اشتباه است که تصور کنیم با تغییر لباس می توانیم وضعیت را تغییر دهیم.
رسایی گفت: طیف مقابل جریان اصولگرایی اصل را بر قدرت طلبی می داند و برای رسیدن به قدرت هر کاری می کند و به هر چیزی متوسل می شود در واقع حتی این جریان حاضر شدند که با دشمنان خونی امام خمینی (ره) هم دست بدهند.
وی با بیان اینکه قاعده دمکراتیک این است که با هر شیوه ای که رای آوردی باید آن را ادامه بدهید تصریح کرد: برای جریان اصلاح طلب تکلیف مهم نیست بلکه مهم رسیدن به قدرت است در واقع اگر این ها به زیرمجموعه خود بگویند به چپ چپ یا به راست راست باید به همان گونه عمل کنند به عنوان نمونه در انتخابات اخیر یک لیست 30 و 15 نفره را این جریان بدون آنکه مردم بفهمند سابقه آنها چیست ارائه کردند با این تفاسیر یک رای پادگانی به افراد این لیست ها داده شد.
وی با بیان اینکه در جریان اصلاحات به صورت پادگانی عمل کرده و عقلای انها می گویند از فلان کس حمایت می کنیم اضافه کرد: به عنوان نمونه در سال 92 جمع بندی آنها روی روحانی بود بنابراین به عارف می گویند اگر بیایی لهت می کنیم و حق نداری بیایی و اگر این چنین شود علیه تو بیانیه می دهیم و حرف می زنیم.
نماینده سابق مردم تهران با بیان اینکه جریان اصولگرایی معتقد به تکلیف گرایی است تصریح کرد: از نظر اصولگراها تکلیف را رای اکثریت، اجتماع احزاب، تجمع رسانه ها و یا نظرسنجی ها تعیین نمی کند بلکه این جریان براساس اعتقادات دینی و تعیین تکلیف توسط نایب معصوم یا ولی فقیه عمل می کند.
رسایی با اشاره به اینکه مواقعی است که ولی فقیه یا رهبر انقلاب نمی خواهد و یا نمی تواند که تعیین تکلیف کند اضافه کرد: مواقعی که رهبری می خواهد و می توانند تعیین تکلیف کنند جبهه اصولگرایی کمترین اختلاف را با هم دارند که به عنوان نمونه می توانیم بحث ارتباط با امریکا را مثال بزنیم.
وی ادامه داد: مواقعی نیز وجود دارد که رهبر انقلاب نمی خواهد و نمی تواند که تعیین تکلیف کند اما در این مواقع شاخص تعیین می کند و اینجاست که اصولگرایان به دلیل اینکه مصداق خود را براساس شاخص ها انتخاب می کنند ممکن است که بین آنها اختلاف ایجاد شود.
نماینده سابق مردم تهران تاکید کرد: راه حل رفع اختلافات بین جبهه اصولگرایی اغنا است در و اقع زمانی که رهبر معظم انقلاب شاخص تعیین کرده اما تعیین تکلیف نمی کنند اصولگرایان باید همدیگر را قانع کنند.
رسایی با بیان این که در جریان اصلاح طلبی به دلیل این که به صورت پادگانی و برخلاف عمل می شود هیچ وقت در آن رشد نیست اما در جریان اصولگرایی این گونه نیست تصریح کرد: در مبانی و نقطه نظرات امام خمینی (ره)، رهبر معظم انقلاب و روایات هیچ کدام امروز اجازه نمی دهند که به فرد غیراصلح رای دهیم.
وی بیان کرد: در جبهه اصولگرایی تا نتوانند همدیگر را اغنا کنند نمی توانند با هم به وحدت برسند.