به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، قربان بخشی صوفیانی ، مدیرعامل یکی از شرکتهایی که محصولاتی را در هفتمین سمینار بینالمللی تخصصی آسانسور و پله برقی عرضه کرده بود، گفت: سمینار تخصصی بینالمللی آسانسور و پله برقی از سوی دانشگاه علمی کاربردی استان تهران در مرکز علمی کاربردی کوشا برگزار شد و ما توانستیم برخی محصولات خود را در این سمینار عرضه کنیم.
وی افزود: من به عنوان مدیرعامل یک شرکت ساخت و تولید دربهای تمام اتوماتیک آسانسور و موتور گریبکس اصل آسانسور با دو دهه تجربه با دانشگاه ارتباط برقرار کردم و شرایط به گونه ای ا ست که دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی در هفته چند بار به کارخانه میآیند و روند تولید ما را از نزدیک مشاهده میکنند.
صوفیانی با بیان اینکه 20 سال پیش تمام این محصولات را وارد میکردیم، گفت: در حال حاضر میتوانیم محصولات مرتبط با آسانسور را خودمان تولید کنیم ولی مشکلی که داریم در بخش بیمه و هزینههای بیمهای و دارایی است که امیدوارم رفع شود.
بخشی صوفیانی ادامه داد: در حال حاضر بیش از 300 نفر در کارخانه ما مشغول به کار هستند و دانشجویان نیز به کارخانه میآیند و آموزش میبینند زیرا کلاسهایی در کارخانه دایر است، البته محصولاتمان را به مرکز عملی کاربردی کوشا نیز ارسال میکنیم تا دانشجویان در کلاسها با این محصولات آشنا شوند.
همچنین احمد شاکری از یکی دیگر از شرکتهای حاضر در سمینار تخصصی بینالمللی آسانسور و پله برقی که در زمینه موتور گیربکسها و انواع ادوات آسانسور فعالیت میکند، گفت: فعالیت ما از 27 سال پیش آغاز شده ولی به صورت تجربی بوده که حالا در ارتباط با دانشگاه علمی کاربردی حاصل تجربیاتمان را به دانشجویان منتقل میکنیم و ارتباط خوبی با دانشگاه پیدا کردیم و میخواهیم تجربیاتمان را به دانشجویان انتقال دهیم.
وی افزود: اطمینان دارم که ارتباط صنعت و دانشگاه در بخش اقتصاد کشور نیز بسیار مفید است زیرا رشد متعالی صنعت از طریق دانشجویان صورت میگیرد.
شاکری گفت: در حال حاضر ارتباط صنعت با دانشگاههای علمی کاربردی بسیار افزایش یافته و این مساله سبب موفقیت صنعت و دانشگاه میشود.