آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۷۹۰۱
شهریاری در خطبه‌های پیش از نماز جمعه:

منطقه آزاد سیستان به عنوان مهم‌ترین درخواست مردم مورد بی‌مهری قرار گرفته است/ سیستان مظلوم است نه محروم!

دانشجوی رشته مهندسی عمران دانشگاه ملی زابل گفت: در زمینه منطقه آزاد سیستان که مهم‌ترین درخواست مردم از رئیس جمهور به دارالولایه سیستان بود تا کنون اقدامی موثری برای تحقق آن صورت نگرفته و حتی برخی از وزیران ضرورتی برای ایجاد آن نمی‌بینند که این موضوع جای تأمل دارد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسن شهریاری، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه زابل پیش از شروع خطبه‌های نماز جمعه در مصلای المهدی زابل، بیان داشت: کسانی که حل مشکلات کوچک و بزرگ کشور از آب خوردن گرفته تا اشتغال و رشد اقتصادی را به مذاکره با ابرقدرت ها و جلب نظر آن‌ها گره می‌زدند؛ از این نکته مهم و حیاتی غافل بودند که اختلاف مستکبرین و زرسالاران بین المللی با جمهوری اسلامی، ریشه ای و بنیادین است و به اصول حتمی و غیر قابل تغییر انقلاب اسلامی نظیر استقلال خواهی و نفی دخالت و سلطه بیگانگان بر می گردد.

 

دانشجوی رشته مهندسی عمران دانشگاه ملی زابل افزود: پرواضح است که آن ها به هیچ راهکاری به جز عقب نشینی ایران اسلامی از تمام مواضع و آرمان های مقدس خود، راضی نمی‌شوند الا اینکه از تسلیم و عقب نشینی ایران نا امید شوند و احساس عجز کنند. در این شرایط اگر جمهوری اسلامی از برخی مواضع خود موقتا بگذرد؛ آن‌ها وقیحانه جلوتر می آیند تا ایران را از همه اصول اسلامی و انسانی خود برگردانند.

 

وی ادامه داد: متاسفانه برخی از مدیران اجرایی کشور به جای توبه از مسائل اتفاق افتاده حول برجام و تجربه ذی قیمت آن، درصدد توجیه بدعهدی‌های غیرقابل انکار آمریکا بوده و به انتقادات دلسوزانه مردم نه تنها اعتنایی نمی‌کنند؛ بلکه در پی تحقیر و کوچک شمردن منتقدین هستند؛ به طوری که آن ها را زمانی افراطی و بی‌سواد می خوانند و زمانی دیگر به آن ها استفاده از عینک را برای دیدن نتایج برجام توصیه می کند.

 

شهریاری گفت: وضع اقتصادی کشور و معیشت مردم برای همه ما ملموس و محسوس است و مشکلات و گره‌های اقتصادی قابل درک است، همه ما بیکاری را با تمام وجود حس می کنیم و از این معضل آسیب های فراوان دیده ایم. از گرانی و فقر موجود در جامعه ناراحتیم، اخبار فسادهای اقتصادی و اختلاس های میلیاردی را می‌شنویم و تاسف می خوریم، با این وجود عده ای درصددند که فضای پسابرجام را چونان بهشت موعود تصویر کرده و آن را از هرگونه اشکال و ایرادی منزه نمایند.

 

وی ادامه داد: امیدواریم مسئولین دولتی و غیر دولتی هر چه زودتر به خود آیند و راه حل اصلی معضلات اقتصادی کشور را که همان اقتصاد مقاومتی است یافته و آن را مجدانه پیگیری کنند.

 

حقوق‌های نجومی از مصادیق بارز تهاجم به ارزش‌های انقلاب است

 

دانشجوی رشته مهندسی عمران دانشگاه ملی زابل افزود: متاسفانه امروز شاهدیم که نشت تفکر اشرافیگری در مسئولین، پدیده زشت و دور از انصاف حقوق های نجومی را رقم زده که از مصادیق بارز تهاجم به ارزش‌های انقلاب است.

 

وی اضافه کرد: بدون تردید، میدان مبارزه با فساد و اشرافی‌گری، یکی از آن میدان‌های پرخطری است که اکنون براساس نیاز انقلاب، باید به آن ورود جدی بکنیم، دشمنانی که طی 38 سال گذشته، با توطئه‌های گوناگون موفق به شکست انقلاب اسلامی و فرو ریختن جمهوری اسلامی نشدند، اینک امید دارند با ترویج فساد و اشرافی‌گری در کشور، این انقلاب توحیدی با آرمان تمدن‌ساز را، از حرکت باز دارند.

 

شهریاری گفت: تمامی دلسوزان انقلاب اسلامی و نظام دینی و استقلال کشور، این خطر را باید جدی بگیرند. برای فهم و درک از میزان این خطر، تأمل در فتنه سال 88 کفایت می‌کند، جریان اشرافی‌ شکل گرفته در دوران بعد از انقلاب اسلامی، عامل اصلی داخلی در پدیدآوردن فتنه 88 است، جریانی که برای رسیدن به دنیای خود، با بیگانه همراه شد و خواسته یا ناخواسته، ابزاری شد در دست دشمنان ملت.

 

وی افزود: در حوزه مسائل سیستان باز هم تاکید می کنیم که درحال حاضر مشکل بیکاری از حد معضل هم فراتر رفته است در صورتی که منطقه سیستان ظرفیت و پتانسیل های بسیاری در زمینه مختلف دارد که متاسفانه به آنها توجهی نمی‌شود از جمله انرژی‌های نو، فرصت های مرز، کشاورزی مدرن، دامپروری صنعتی، و میراث فرهنگی که تا این لحظه فقط به دلیل سو مدیریت به هیچ وجه نتوانسته‌ایم از این ظرفیت‌ها بهره کافی ببریم، در صورتی که با یک ساز و کار درست مدیریتی و ایجاد تعاونی‌های مرتبط با آنها و بنگاه‌های زود بازده اقتصادی این معضل را نه تنها در سطح منطقه‌ای بلکه بنا به گزارش‌های رسمی حتی در سطح کشور می توان بر طرف کرد.

 

دانشجوی رشته مهندسی عمران دانشگاه ملی زابل افزود: باز هم به مسئولین تاکید می‌کنیم سیستان مظلوم است نه محروم، برای تحقق مسئله توسعه سیستان دارا بودن زیرساخت‌های مناسب بسیار پررنگ است که از مهمترین این زیر ساخت‌ها خطوط ارتباطی است که نمونه بارز آن راه آهن چابهار – میلک است که با بهربرداری از این خط راه آهن و ایجاد منطقه آزاد سیستان می توان گامی جهت توسعه و ترقی این منطقه برداشت.

 

وی گفت: همانطور که می دانید در زمینه منطقه آزاد سیستان که مهم‌ترین درخواست مردم در جریان سفر رئیس جمهور به دارالولایه سیستان بود، تا کنون اقدامی موثر جهت تحقق آن صورت نگرفته است و حتی برخی از وزیران ضرورتی برای ایجاد آن نمی‌بینند؛ در حالی که با توجه به وجود منطقه آزاد چابهار و قرارداد سه جانبه بین ایران و هند و افغانستان و سایر قراردادها و پتانسیل های ارتباط گسترده تجاری با افغانستان لزوم ایجاد منطقه آزاد را بیش از پیش روشن می کند.

 

وی اضافه کرد: همچنین مناطق آزاد سیستان و چابهار می توانند مکمل یکدیگر باشند و باعث توسعه و پیشرفت کریدور جنوب شرق و استان گردند.

 

شهریاری تاکید کرد: ما از نمایندگان مردم سیستان که تقریبا یک سال از اعتماد مردم به آن ها گذشته درخواست می‌کنیم که به دانشگاه بیایند و پاسخگوی سئوالات باشند و همچنین مسئولان دولتی، آقای استاندار و معاونان محترمشان، ایشان را رسما دعوت می کنیم که به دانشگاه زابل بیایند و گزارش عملکرد خود را به دانشجویان که به گفته مقام معظم رهبری قشر بیدار، آگاه و مطالبهگر جامعه هستند عنوان کنند و در یک فضای پرسش و پاسخ منطقی و منصفانه پاسخ گوی سئوالات و شبهات موجود باشند.

 

وی گفت: در حوزه دانشگاه لازم می‌دانیم برای افتتاح حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان مرکز زابل که نقطه عطفی در پیشبرد اهداف عالی انقلاب اسلامی و سند اسلامی شدن دانشگاه‌هاست، از مسئولان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و همچنین ریاست دانشگاه زابل تشکر کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار