آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۲۸۵۲
دانشجوی دکتری شاخص پژوه اصفهان:

زندگی دانشجویان شاخص‌پژوه بازیچه خصومت‌های شخصی شده است!/ چرا همه از قانون تمکین نمی‌کنند؟

یک دانشجوی دکتری پژوهشگاه شاخص پژوه اصفهان ضمن تاکید بر تمکین همه به قانون گفت: علی رغم بار‌ها بررسی مدارک و نحوه جذب دانشجویان پژوهشگاه شاخص پژوه توسط وزارت علوم باید وارد آزمون مجدد شویم و این یعنی بازیچه قرار دادن زندگی دانشجویان پس از چهار سال تحصیل به خاطر خصومت‌های شخصی!
یک دانشجوی دکتری پژوهشگاه شاخص پژوه اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در مورد مشکلات ایجاد شده برای شاخص پژوه و دانشجویان آن توسط وزارت علوم گفت: من جزء ورودی‌های بهمن سال ۹۲ توسط وزارت علوم فعلی هستم. از سال ۹۳ زمزمه هایی در مورد عدم تایید دانشجویان شاخص پژوه توسط وزارت علوم شنیده می‌شد. پس از پیگیری اوضاع متوجه اختلاف شخصی ریاست فعلی دانشگاه اصفهان و ریاست قبلی دانشگاه اصفهان شدیم و فهمیدیم در اثر رایزنی‌های ریاست فعلی باوزارت علوم نسبت به پژوهشگاه شاخص پژوه موضع گیری هایی در حال انجام شدن است.


این دانشجوی دکتری افزود در همان سال ۹۳ اعلام شد که باید دانشجویان پژوهشگاه شاخص پژوه مدارک خود را دوباره به آموزش دانشگاه اصفهان برای بررسی مجدد تحویل دهند. اما بعد از آن در اسفند ماه سال ۹۵ به طور ناگهانی انحلال پژوهشگاه توسط وزارت علوم اعلام شد و بیشترین فشار‌ها را بر روی نحوه جذب دانشجویان گذاشتند، نهایتا در اردیبهشت ماه سال ۹۶ به جای دانشگاه اصفهان، غیرانتفاعی شیخ بهایی را جهت دریافت چند باره مدارک دانشجویان شاخص پژوه به عنوان کفیل قرار دادند و شیخ بهایی بابت تحویل مدارک به هر دانشجو یک کد ارائه می‌کرد. قرار شد نهایتا تا ۱۸ خرداد نظر خود را در مورد بررسی مدارک دانشجویان اعلام کنند، اما با بهانه‌های مختلف آن را تا آخر تیر به تعویق انداختند و در روز یک مرداد اطلاعیه وزارت علوم صادر شد، مبنی بر اینکه دانشجویان جذب شده از طریق مصاحبه در شاخص پژوه دوباره باید وارد فرآیند آزمون و مصاحبه شوند و در صورت قبولی می‌توانند به تحصیل خود ادامه دهند این در حالی است که بسیاری از دانشجویان در سال سوم یا چهارم دوره دکتری هستند و عده بسیاری هم پایان نامه‌های خود را دفاع کردند و منتظر دریافت مدرک هستند.

وی تصریح کرد در اطلاعیه وزارت علوم عنوان شده کسانی که جذب شان غیرقانونی تشخیص داده شود باید وارد فرآیند آزمون مجدد شوند این در حالی است که به علت جذب پژوهش محور دانشجویان در پژوهشگاه شاخص پژوه، برخی از طریق ارائه طرح‌های پژوهشی و اثبات لیاقت تحصیلی وارد فرآیند دقیق و سخت گیرانه مصاحبه و جذب شدند.

دانشجوی دکتری شاخص پژوه در ادمه به مشکلات ایجاد شده برای دانشجویان در زندگی شخصی اشاره کرد و گفت: در محل کارم مرا به عنوان دانشجوی دکتری پذیرفته اند و این موضوع به یک مسئله حیثیتی که بسیار مهم‌تر از مسائل مالی است تبدیل شده است. دادن آزمون مجدد به معنی حذف کردن سلیقه‌ای دانشجویان است و من تن‌ها یک سال از درسم باقی مانده و با این تصمیم وزارت علوم رساله دکتری و مورد پژوهشی ام نیمه کاره ر‌ها می‌گردد.

وی تاکید کرد در خواست ما از وزارت علوم این است که هر خواسته قانونی که از پژوهشگاه دارد از مبادی قانونی و رسمی مطالبه کند و زندگی دانشجویان پژوهشگاه را به مخاطره نیندازد. چرا که طبق قرارداد ۳۰ ساله بین دانشگاه اصفهان و پژوهشگاه شاخص پژوه و همچنین سایت وزارت علوم این پژوهشگاه معتبر است.

این دانشجوی دکتری به تحقیقاتش در مورد معتبر بودن پژوهشگاه در زمان جذب اشاره کرد و گفت: در زمان جذب به بخش آموزش وزارت علوم مراجعه کردم و در مورد معتبر بودن پژوهشگاه پرسیدم که مرا به سایت وزارتخانه ارجاع دادند و گفتند پژوهشگاه توسط وزارت علوم معتبر اعلام شده است. اما در ادامه دولت روحانی همه چیز رنگ و لعاب جناحی و سیاسی گرفت. پس از آن با ورود ریاست جدید دانشگاه اصفهان مخاطرات زیادی برای پژوهشگاه ایجاد شد که بیشتر شبیه یک خصومت شخصی می‌ماند تا یک مطالبه قانونی. همچنین اسم پژوهشگاه در دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری مشاهده کردم، اما امروز همان وزارت علوم اعلام می‌کند که شاخص پژوه یک پژوهشگاه غیرمعتبر است و باید منحل شود.
 
 زندگی دانشجویان بازیچه خصومت‌های شخصی شده است

وی در پایان اظهار داشت وزارت علوم و دانشگاه اصفهان ادعا می‌کنند که پژوهشگاه دچار تخلفات در جذب دانشجو شده است اول باید این ادعا را ثابت کنند پس از آن اگر ثابت شد به تخلف رسیدگی کنند هیچ گاه در هیچ دانشگاهی به خاطر تخلف آن را منحل نمی‌کنند و از دانشجویانش آزمون مجدد نمی‌گیرند. ما در طول سه چهار سال گذشته در پژوهشگاه و دانشگاه اصفهان رفت و آمد داشتیم چگونه بعد از چهار سال تازه متوجه حضور ما در دانشگاه شده اند؟ و امروز به نامعتبر بودن پژوهشگاه پی برده اند؟ البته همه افراد چه در وزارت علوم چه در دانشگاه اصفهان و چه در پژوهشگاه شاخص پژوه باید به قانون تمکین کنند و چنانچه تخلف یا موردی غیرقانونی اثبات شود با آن برخورد شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار