جمعی از دانشجویان دانشگاه های تهران عصر امروز به منظور ابراز همددری با مردم ستم دیده و مظلوم میرزااولنگ افغانستان در مقابل سفارت این کشور در تهران حضور یافتند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو جمعی از دانشجویان دانشگاه های تهران امروز با حضور در مقابل سفارت افغانستان در تهران با روشن کردن شمع با مردم مظلوم و ستم دیده میرزااولنگ افغانستان همدردی کردند.
در این مراسم دانشجویان با پلاکاردهایی که بر روی آنها نوشته شده بود امروز روز عزای اسلام است، مسئله اول و آخر ما فلسطین است، حقوق بشر امریکایی دروغ بزرگ قرن، مرگ بر امریکا، مرگ بر اسرائیل، شیعیان افغانستان عزیز دل اسلام هستند، اگر انسانیت برایتان مهم است فقط چشم آبی ها آدم نیستند و هیهات من الذله خشم و انزجار خود را از جنایت تروریستی گروه داعش علیه مردم مظلوم میرزا اولنگ اعلام کردند.
در این مراسم که با تدابیر شدید امنیتی پلیس دیپلماتیک در مقابل سفارت افغانستان برگزار شد دانشجویان پس از روشن کردن شمع بلافاصله توسط پلیس دیپلماتیک از مقابل سفارت متفرق شدند.
پلیس دیپلماتیک به بهانه اینکه این مراسم همدردی نیازمند مجوز وزارت کشور می باشد و غیرقانونی است از این رو دانشجویان را مجبور کردند که مقابل سفارت افغانستان را هر چه سریعتر ترک کنند.
این مراسم در حالی برگزار شد که حتی به دانشجویان اجازه داده نشد در مقابل سفارت افغانستان حضور پیدا کنند به گونه ای که مجبور شدند مراسم همدردی و روشن کردن شمع را در پیاده روی مقابل سفارت افغانستان اجرا کنند، اگر چه بلافاصله توسط ماموران متفرق شدند.
این مراسم در حالی پایان یافت که طبق هماهنگی های صورت گرفته قرار بود سفیر و دانشجویان افغانی نیز در آن حضور یابند اما مراسم در غیاب آنان برگزار شد.
مریدی از بانیان برگزاری این مراسم همدردی در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: متاسفانه به دلیل شکاف در مبانی شاهدیم که مراسم ابراز همددری با چشم آبی های فرانسوی در مقابل سفارت این کشور به راحتی برگزار می شود اما امروز دانشجویان به دلیل تجمع در مقابل سفارت افغانستان و برای همدردی با مردم ستم دیده و مظلوم میرزااولنگ از طرف پلیس دیپلماتیک با محدودیت مواجه شدند.
وی با بیان اینکه متاسفانه جان مردم غزه، یمن، مسلمانان میانمار و بحرین برای برخی از آقایان در مقابل چشم آبی های اروپایی اصلا مهم نیست و آنها را انسان نمی دانند تصریح کرد: این بی تفاوتی بخشی از فرهنگ دولتی ماست و متاسفانه برخی ها به فرهنگ غرب دل بسته و وابسته شده اند.
وی با اشاره به اینکه ما با هر گونه اقدام تروریستی در هر جای جهان مخالفیم تصریح کرد: نمی شود دولت به یک ساعته نکشیده برای ابراز همدردی با کشته شدگان حادثه تروریستی پاریس پیام تسلیت صادر کند و در مقابل شاهد باشیم پس از گذشت چند روز از جنایت داعش در میرزااولنگ همین دولت سکوت کند.
مریدی بیان کرد: در مراسم همدردی با مردم فرانسه شاهد بودیم که این مراسم بدون اخذ هیچ گونه مجوزی برگزار شد و حتی حاضرین توانستند تا دیوار سفارتخانه هم برای ابراز همدردی پیش بروند اما امروز ما برای ابراز همدردی با مردم افغانستان با محدودیت مواجه شدیم به گونه ای که پلیس دیپلماتیک بلافاصله دانشجویان را از محل متفرق کرد و اجازه ندادند ما این کار را به راحتی انجام دهیم.
وی تصریح کرد: از طریق یکی از روزنامه نگاران افغانی هماهنگی های لازم جهت حضور سفیر افغانستان در این مراسم انجام شده بود اما در نهایت مراسم با غیبت سفیر برگزار شد البته دلیل این غیبت را هم نمی دانیم.
وی با بیان اینکه حوادث تروریستی و جنایت داعش در میرزاالنگ عزای ده نفر نیست بلکه عزای اسلام است افزود: امروز مردم افغانستان با جنایت امریکا و سگ دست نشانده این کشور یعنی داعش مواجه هستند اما متاسفانه دولت یک خط تسلیت هم برای ابراز همدردی و تاثر صادر نکرده است حرف و درد ما این است که چرا دولت در مقابل این جنایت ها از خود واکنش نشان نمی دهد البته این مسائل دارای مبانی فکری و متاثر از تفکرات لیبرالی و دل بستگی برخی از آقایان به غرب است.
لازم به ذکر است؛ قرار بود دانشجویان افغانی نیز در این مراسم شرکت کنند اما به دلیل تاخیر و هم چنین اعلام برخورد پلیس دیپلماتیک با دانشجویان ایرانی حضور آن ها نیز در این مراسم منتفی شد.
دوست عزیز شما نمی توانید ازدولتی ها که تا بن دندان تحت تاثیر غرب و تفکر پوشالی آن هستند انتظار هم دردی با مسلمانان را داشته باشید هر جا ببینند منفعت امروزشان با حمایت عوام فریبانه از مسلمانان هست کلامی نه از سر دلسوزی بلکه دیپلماتیک از زبانشان جاری می شود. حتی حال نوشتن متنی کوتاه در ایمیل شخصی خود را ندارند چون طرف مقابلشان جان کری دوست شفیق یا خانم موگرینی نیستند! به نظر شما تا آخر زمان چقدر روز مانده است! امیدوارم دوستان در خبرگزاری دانشجو نظر بنده را به نمایش بگذارند و در دوره خود سانسوری و محرمانه ها گرفتار نشده باشند.
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.