تفاهمنامه سهجانبهای بین جهاددانشگاهی زنجان، نظام مهندسی کشاورزی استان و انجمن خیریه مهرانه برای استفاده از ظرفیتهای این سه نهاد در راستای راهبری تولید محصول سالم به امضا رسید.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تفاهمنامه همکاری بین جهاددانشگاهی زنجان، نظام مهندسی کشاورزی استان و انجمن خیریه حمایت از بیماران مبتلا به سرطان (مهرانه) با حضور رؤسای دو طرف به میزبانی انجمن خیریه مهرانه با هدف استفاده از ظرفیتهای این سه بخش در راستای راهبری تولید محصول سالم به امضاء رسید.
در این جلسه، رئیس جهاددانشگاهی استان زنجان، افزود: با حضور در این مجموعه دریافتیم که کمتر تیمی در کشور قادر است در حوزه درمانی آنهم به صورت خیرخواهانه اینقدر انرژی صرف کند، که نمونه این فعالیت را امروز در مجموعه مهرانه زنجان به وضوح مشاهده کردیم.
مهدی عباسی با بیان اینکه امیدواریم روندی که تا به امروز در مجموعه مهرانه زنجان شاهد بودیم، با همان سرعت و شتاب تداوم داشته باشد، تصریح کرد: فعالیت ارزشمند مهرانه زنجان زمانی دوچندان میشود که این مجموعه به بیماران مبتلا به سرطان سراسر کشور به صورت رایگان خدمات ارایه میدهد، بنابراین امیدواریم بتوانیم همکاریهای تنگاتنگی را با این مجموعه در حوزههایی که توان انجام کار را داریم، داشته باشیم؛ چرا که معتقدیم جهاددانشگاهی زنجان وجه اشتراک زیادی با مهرانه دارد.
وی با یادآوری اینکه اگر فعالیتی در مجموعه جهاددانشگاهی زنجان صورت گرفته، به ابتکار جهادگران جوان این مجموعه بوده است، تصریح کرد: خوشبختانه مدیریتی که در مجموعه مهرانه شاهد آن هستیم، مدیریتی با دید باز بوده و همین مسأله باعث شده است تا مردم با اطمینان خاطر بیشتری کمکهای خود را در اختیار این انجمن برای یاری رساندن به نیازمندان قرار دهند.
این مسئول با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی زنجان با توجه به ظرفیتهایی که در بخشهای مختلف دارد، این آمادگی را دارد که همکاری تنگاتنگی با مجموعه مهرانه زنجان داشته باشد، ادامه داد: در حوزه فرهنگی با وجود برخورداری از ظرفیتهایی چون خبرگزاری ایسنا و ایکنا و نیز توانمندی تولید محصولات متنوع رسانه ای، کمکحال انجمن خیریه مهرانه در راستای ترویج و فرهنگسازی بحث پیشگیری از ابتلا به بیماری سرطان گام برداریم.
وی با یادآوری اینکه جهاددانشگاهی با برخورداری از 3 پژوهشگاه، 18 پژوهشکده و بیش از 500 گروه پژوهشی، بعد از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، گستردهترین مجموعه در کشور از این حیث بهشمار میرود، ادامه داد: جهاددانشگاهی زنجان در سه زمینه ورود جدی داشته که یکی از این زمینهها بحث فناوری اطلاعات است که در این راستا جهاددانشگاهی زنجان از تیم خوبی برای ایجاد زیرساختها هوشمند در انجمن خیریه مهرانه برخوردار است.
رئیس جهاددانشگاهی استان زنجان با ابراز خرسندی از اینکه تمرکز مجموعه مهرانه بر روی مباحث پیشگیری و آموزش معطوف و هزینه شده است، افزود: خوشبختانه جهاددانشگاهی زنجان در زمینه مواد غذایی، آب و اخیرا نیز بحث فاضلاب اقدامات چشمگیری را انجام داده و هماینک نیز تنها آزمایشگاه مورد تایید معاونت غذا و دارو را در اختیار دارد، آزمایشگاهی که معتمد محیط زیست، صنایع و معادن، استاندارد و ... است.
وی با تاکید بر اینکه بحث نهادههای سالم که امروز تفاهمنامه سهجانبه نیز حول این محور به امضا رسید، یکی از دغدغههای جدی این نهاد انقلابی نیز بهشمار میرود، اظهار کرد: خوشبختانه جهاددانشگاهی زنجان در حوزه غذا پژوهشهایی را آغاز کرده است، به همین خاطر بدون اینکه دید انتفاعی در این مورد داشته باشیم، همکاری تنگاتنگی با مهرانه خواهیم داشت.
عباسی با اشاره به اینکه نبود بسیاری از استانداردهای لازم در حوزه مواد غذایی، ضرورت این تفاهمنامه و همکاری را دوچندان میکند، خاطرنشان کرد: علاوه بر همه این موارد، جهاددانشگاهی زنجان قادر است در حوزه آموزش نیز اعم از آموزشهای بلندمدت در قالب ایجاد رشتههای جدید در حوزه سالمسازی مواد غذایی و نیز آموزشهای مجازی، به مجموعه مهرانه زنجان کمک کرده و همکاری تنگاتنگی داشته باشد.
در پایان این جلسه تفاهمنامه همکاری سهجانبه بین جهاددانشگاهی زنجان، نظام مهندسی کشاورزی استان و مهرانه برای استفاده از ظرفیتهای این سه بخش در راستای راهبری تولید محصول سالم به امضای رؤسای طرفین رسید.