کد خبر:۶۴۴۸۸۱
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان یزد:
بزرگترین رویداد علمی، خیری جهان در دانشگاه فنی و حرفهای یزد برگزار میشود
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان یزد گفت: مسابقات کن استراکشن، بزرگترین رویداد علمی و خیری جهان به میزبانی دانشگاه فنی و حرفهای استان یزد در آذر ماه جاری برگزار میشود.
به گزارش خبرگزاری دانشجو، میرفخرالدینی، رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان یزد گفت: مسابقات کن استراکشن، بزرگترین رویداد علمی و خیری جهان به میزبانی دانشگاه فنی و حرفهای استان یزد در آذر ماه جاری برگزار میشود.

وی افزود: این مسابقات هرساله در نقاط مختلف جهان برگزار میشود که در این رویداد، مهندسان، پیمانکاران، طراحان، معماران و دانشجویان با خلق و یا ایده برداری از یک موضوع نسبت به ساخت یک سازه مهندسی از کنسرو در ابعاد استاندارد اقدام میکنند.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان یزد گفت: این سازهها پس از بازدید عموم مردم و داوری در ۱۰ گرایش مختلف مانند سختترین سازه، بزرگترین سازه، گرانترین سازه، بهترین وعده غذایی، خلاقترین سازه، بیشترین تعداد کنسرو و سلیقه مردمی توسط مسئولین برگزاری مسابقات جمع آوری و تحویل سازمانها و موسسات خیری جهت توزیع میان افراد نیازمند میشود.
میرفخرالدینی با اشاره به برگزاری این رقابتها در ۱۷۰ نقطه جهان طی ۲۵ سال گفت: ساخت سازههای غول پیکر با تعداد بالای کنسروهای غذا و در برداشتن یک فرهنگ و اتفاق خیری بزرگ باعث گردیده این مسابقات هم اکنون یک جایگاه تثبیت شده و شناخته شده در جهان داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: اهمیت این مسابقات در جهان باعث گردیده موسسه غیر انتفاعی و بین المللی Canstruction جهت اعطای میزبانی این مسابقات، قوانین و حساسیتهای بالایی را اعمال نماید که خوشبختانه دانشگاه فنی و حرفهای توانست برای اولین بار با کسب امتیازهای لازم و فرآهم آوردن بسترهای مورد نیاز، مجوز لازم برای برگزاری مسابقات را کسب کند.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان یزد از برگزاری این مسابقات در آذر ماه سال جاری خبر داد و بیان کرد: حائزین رتبههای برتر در پنج گرایش به موسسه بین المللی Canstruction معرفی میشوند و علاقهمندان جهت شرکت و کسب اطلاعات تکمیلی میتوانند به سایت این رقابتها به آدرس http://yazdcanstruction.com مراجعه کنند.

لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.