کد خبر:۶۸۰۲۱۹
غلامی:

دانشگاه‌ها در راستای نیاز‌های جامعه روی تحقیقات و فناوری متمرکز می‌شوند

وزیر علوم گفت: فعالیت‌های وزارت علوم و دانشگاه‌ها باید در راستای نیاز‌های تخصصی سازماندهی شده با توجه به نیاز‌های جامعه بر روی تحقیقات و فناوری متمرکز شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، منصور غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری  در آیین تکریم و معارفه روسای سابق و جدید سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران گفت: وزارت علوم در راستای نیاز‌های تخصصی سازماندهی شده و بر اساس نیاز‌های جامعه بیشتر روی بخش تحقیقات و فناوری برنامه ریزی کرده و در این خصوص متمرکز می‌شود.

وی تاکید کرد: این امر از باب اهمیت علم در تحکیم توسعه و از طرف دیگر به لحاظ حفظ توانایی‌های علمی جامعه است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اهمیت سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران تصریح کرد: این سازمان از لحاظ ساختار، توانمندی علمی، پژوهشی و فناوری به بلوغ کافی رسیده است و این امر باید در مدیریت جدید نیز بیش از پیش ادامه یابد.

در این مراسم منصور غلامی، حکم علیرضا عشوری برای ریاست سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران را به وی اعطا کرد و با اهدای لوح تقدیر از خدمات فتح الله مضطرزاده در دوران تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.

در ابتدای این مراسم فتح الله مضطرزاده، رئیس سابق سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران با ارائه گزارشی از فعالیت‌های دوران مسئولیت خود در این سازمان، برنامه‌هایی همچون راه اندازی شبکه علمی کشور و ثبت مرکز تحقیقاتی پروفسور سمیعی را از جمله این اقدامات برشمرد.

علی رضا عشوری رئیس جدید سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نیز در تشریح برنامه‌های خود به مواردی همچون تقویت فضای انگیزشی و پژوهشی به منظور دسترسی به اهداف و ماموریت‌های سازمان، بسترسازی لازم برای صادرات کالا‌ها و خدمات فنی و مهندسی حاصل از فعالیت شرکت‌های دانش بنیان، برنامه ریزی برای کاهش هزینه‌ها و افزایش درآمد‌های اختصاصی، برگزاری و میزبانی نمایشگاه‌های فن بازار با هدف تجاری سازی نتایج تحقیقات، استفاده بهینه از پتانسیل همکاری‌های بین الملل و ایفای نقش‌های منطقه‌ای برای برگزاری نشست‌ها و کارگاه‌های بین المللی اشاره کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار