کد خبر:۶۸۰۶۷۱
موسی‌خانی در گفت‌وگو با دانشجو:

۷ هزار مترمربع به ساختمان‌های مرکز تحقیقات دانشگاه آزاد قزوین اضافه می‌شود/ راه‌اندازی شتابدهنده سخت‌افزاری

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین گفت: به زودی با افتتاح ادامه فاز دوم مرکز تحقیقات دانشگاه ۷ هزار مترمربع به ساختمان‌های این مرکز اضافه می‌شود.

 

مرتضی موسی‌خانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو اظهار داشت: همانطور که پیش از این شتابدهنده نرم‌افزاری را فعال کرده بودیم اخیرا شتابنده سخت‌افزاری را هم راه‌اندازی کردیم و قصدمان این است که محصولات مورد نیاز صنعت و جامعه بخصوص برای ناتوانان جسمی را تولید کنیم و امیدواریم شتابدهنده سخت‌افزاری ما بتواند با موفقیت محصولات مورد نیاز جامعه را تولید کند.

وی درباره شتابدهنده‌ها توضیح داد: کار شتابدهنده نرم‌افزاری این بود که پس از اعتبارسنجی، شرکت‌ها و ایده‌های مناسب را انتخاب می‌کند و سپس برای زودتر به نتیجه رسیدن و روانه بازار شدن محصول از آن‌ها حمایت می‌کند.

موسی‌خانی اکثر شتابدهنده‌های موجود را در حوزه نرم‌افزار دانست و بیان کرد: معتقدیم کشور به شتابدهنده‌های سخت‌افزاری برای حمایت از تولید محصولات حوزه‌های کامپیوتر، ربات‌ها، دستگاه‌های مهندسی پزشکی و ... نیاز دارد، درحقیقت شتابدهنده سخت‌افزاری کارگاه‌های مورد نیاز برای تولید محصولا ت. سخت‌افزاری توسط متخصصان داخلی را در اختیارمی‌گذارد.

وی با اشاره به افتتاح ادامه فاز دوم مرکز تحقیقات دانشگاه ادامه داد: در برنامه افتتاح قرار است حدود ۷ هزار مترمربع به ساختمان‌های مرکز تحقیقات اضافه شود که اینگونه پاسخگوی نیاز‌های بیشتری از دانشجویان، پژوهشگران و استادان خواهیم بود. به امید آنکه با توسعه این نوع مراکز تحقیقاتی و جذب نیرو‌های خلاق و نخبه بتوانیم رسالت خود را به درستی ایفا کنیم.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین عنوان کرد: زمانی مردم به سمت کالای ایرانی جذب می‌شوند که کالای ایرانی خود را رقابت‌پذیر کند، لذا راه رقابت‌پذیر شدن در گرو دانش تخصصی و بخصوص به کارگیری دانش هوش مصنوعی، کنترل و رباتیک و ... است که می‌تواند صنعت ما را در شرایط برابری کیفیت محصولات با نمونه‌های خارجی با قیمتی ارزان‌تر در اختیار مشتریان داخلی قرار گیرد.

وی تاکید کرد: کیفیت همراه با قیمت عامل رقابت‌پذیر شدن صنعت ما است و فکر می‌کنم برای قیمت حتما باید به سمت بهره‌وری حرکت کنیم.

موسی‌خانی در واکنش به دیدگاه برخی مردم که هوشمند شدن صنعت را برابر با افزایش بیکاری می‌دانند، گفت: مکانیزه شدن صنعت، ارتقای بهره‌وری و کاهش قیمت باعث گسترش سطح بازار می‌شود یعنی ما می‌توانیم به بازار‌های بین‌المللی و منطقه‌ای راه پیدا کنیم، در این صورت نه تنها شغلی را کم نکرده‌ایم بلکه آن‌ها را افزایش هم داده‌ایم؛ بنابراین توسعه دانش‌های مختلف بخصوص هوش مصنوعی بسیار مفید خواهد بود.

وی اظهار داشت: درحالیکه جمعیت و خاک کشور ما هرکدام جداگانه یک درصد کل جهان است، اما بازار ما نیم درصد بازار جهان را دارد بنابراین ما نباید به این بازار قناعت کنیم و باید بتوانیم سهم بیشتری را در بازار‌های منطقه‌ای و المللی داشته باشیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار