رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: ۸۵ درصد اعتبارات طرح تحول سلامت در حوزه زیرساختهای مناطق محروم هزینه شده و تنها ۱۵ درصد در اختیار جامعه پزشکان، پرستاران، و پیراپزشکان قرار گرفت.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همایش بزرگ سلامت و تقدیر از دوستداران و حامیان سلامت با حضور پرشور مردم، جامعه پزشکی، کارکنان و مسئولان استانی برگزار شد .
ارونگ ایلامی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: در بسیاری شاخصهای سلامت با ایدهآل فاصله داریم، زیرساختهای بهداشتی و درمانی در این دیار مناسب نیست.
اورنگ ایلامی بیان داشت: نشاط اجتماعی، عدالت در سلامت، مقابله با آسیب اجتماعی، زندگی سلامت محور و ایجاد منابع پایدار جزو اولویتهای وزارت بهداشت به تبع آن دانشگاه علوم پزشکی یاسوج است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره اینکه امسال پروژههای زیادی در حوزه بهداشت و درمان داریم، تصریح نمود: پروژههای بزرگی همچون بیمارستانهای ۲۷۴ تختخوابی یاسوج، ۳۲ تختخوابی باشت، نرگسی گچساران و پلی کلینیکهای تخصصی در شهرهای مختلف استان امسال مورد بهرهبرداری قرار میگیرند..
وی افزود: ساختمان بیمارستان بزرگ یاسوج به اتمام رسیده و هم اکنون محوطه سازی آن رو به اتمام بوده و بزودی تاسیسات مورد نیاز شامل دستگاه امحاء زباله، تصفیه خانه فاضلاب، گازهای طبی و ... نصب تا این بیمارستان به عنوان یک مرکز فوق تخصصی و یا ارجاعی مورد بهرهبرداری قرار بگیرد.
ایلامی خاطر نشان کرد: بیمارستان بهمئی هم اکنون ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، با پیگیریهای انجام شده پروژههای غیر فعال و نیمه فعال دانشکدهها از جمله پرستاری، بهداشت و دندانپزشکی تسریع یافته و به سرعت ادامه دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: با پیگیریهای انجام شده سازمان مدیریت و برنامه ریزی برای هر کدام از بیمارستانهای چرام، لنده و سی سخت ۳۱ میلیارد ریال اعتبار نوشته که باید پیگیر مبادله موافقتنامه و تخصیص اعتبار باشیم..
وی گفت: به تنهایی نمیتوانیم زیرساختهای حوزه بهداشت و درمان را تامین کنیم، از سرمایه گذاران برای حضور در این بخش و تصدیگری پلی کلینیکهای تخصصی، مرکز جراحی محدود، مرکز تصویربرداری، پزشکی هستهای و ... به جد حمایت میکنیم.
ایلامی با تشریح دستاوردهای طرح تحول سلامت و ادامه با قدرت این طرح افزود: ۸۵ درصد اعتبارات طرح تحول سلامت در حوزه زیرساختهای مناطق محروم هزینه شده و تنها ۱۵ درصد در اختیار جامعه پزشکان، پرستاران، و پیراپزشکان قرار گرفت. رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد مطرح کرد: در حوزه آموزش و پژوهش اقدامات مطلوبی از جمله تفاهم همکاریهای بین المللی با دانشگاه رایزان روسیه و پیگیری برای دو تفاهم دیگر با دانشگاههای دو کشور کانادا و اسپانیا نیز در دستور کار است.
وی از برگزاری دو همایش ملی و بین المللی نماز و طب در فرهنگی رضوی با همکاری آستان قدس رضوی، موسسه امام رضا (ع) و دانشگاه مشهد خبر داد و گفت: توسعه آموزش در موسسه آموزش عالی سلامت گچساران و دهدشت در دو رشته جدید بهداشت عمومی و فوریتهای پزشکی در دستور کار بوده که امیدواریم با افزایش رشتهها شاهد ارتقای این موسسهها به دانشکدههای اقماری باشیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: از محل طرح تحول سلامت احداث ۵۵ پروژه بهداشتی در این استان در دستور کار قرار گرفت که تاکنون ۲۰ پروژه افتتاح و ۳۵ مورد دیگر نیز تا پایات هفته دولت امسال مورد بهرهبرداری قرار میگیرد..
وی افزود: با بیان اینکه پایگاههای سلامت، خانههای بهداشت و مراکز جامع سلامت از جمله پروژههای بهداشتی در دست اجرا از محل طرح تحول سلامت است، عمده این پروژهها در مناطق محروم و کمتر برخوردار بوده که با هدف توزیع عادلانه خدمات بهداشتی اجرایی میشوند.
ایلامی ابراز کرد: برخی از شاخصهای سلامت در این استان یا ایدهآل فاصله دارد که با برنامه ریزیهای انجام شده و پیگیریها مستمر بنا داریم آنها را به استاندار برسانیم و البته در این زمینه به آینده امیدوار هستم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خاطرنشان کرد: افتتاح دو بیمارستان ۲۸۷ تختخوابی یاسوج و ۳۲ تختخوابی باشت در آیندهای نزدیک زد و افزود: پلی کلینیک تخصصی یاسوج و دهدشت بزودی نیز مورد بهرهبرداری قرار میگیرد و پلی کلینیک گچساران نیز ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.