از سوی دبیرخانه مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، آمار تفکیکی شرکتکنندگان در بیست و سومین جشنواره قرآن وعترت دانشگاهیان وزارت بهداشت در بخش آوایی اعلام شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در مجموع تاکنون از ۱۲ هزار و ۷۳۲ نفر ثبت نام کننده در بخش آوایی جشنواره قرآن وعترت دانشگاههای علوم پزشکی کشور، یکهزار و ۴۴ نفر در بخش تحقیق، ۳ هزار و ۱۴۲ نفر در رشته ترتیل و ۳ هزار و ۹۲۱ نفر در رشته واقعه ثبت نام کردهاند که بر اساس آمارهای موجود، بیشترین ثبت نام کنندگان در بخش آوایی جشنواره امسال، مربوط به رشته واقعه است.
همچنین ۱۱۶ نفر از ثبت نام کنندگان در جشنواره امسال در رشته حفظ کل قرآن کریم، و ۱۱۹ نفر در رشته حفظ بیست جزء و ۲۵ نفر در رشته حفظ ۱۵ جزء ثبت نام کردهاند. ضمن این که ۵۱۹ نفر از ثبت نام کنندگان امسال در رشته حفظ ۵ جزء ثبت نام کردهاند.
بیشترین آمار ثبت نام کنندگان در رشته حفظ قرآن کریم در بخش آوایی، مربوط به حفظ یک جزء قرآن است که در این رشته، یکهزار و ۱۲۴ نفر شرکتکننده اعم از دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاههای علوم پزشکی کشور شرکت کرده اند.
بر اساس این گزارش، امسال در جشنواره بیست و سوم قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت، تاکنون ۴۹۵ نفر در رشته ادان، ۵۹۴ نفر در رشته دعا و مناجات خوانی و ۸۰۵ نفر در رشته ترجمه خوانی اعلام آمادگی کردهاند.
تاکنون بیش از ۶۳ هزار نفر از دانشگاهیان علوم پزشکی در جشنواره بیست و سوم ثبت نام به عمل آورده اند که از این تعداد، بیش از ۴ درصد را اساتید و اعضای هیات علمی تشکیل میدهند که این رقم نسبت به سال گذشته رشد فزایندهای داشته است.
بر اساس سامانه ثبت نام از بیست و سومین جشنواره قرآن وعترت وزارت بهداشت، حدود دو هزار نفر از اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاههای علوم پزشکی کشور امسال در بخشهای مختلف این رویداد بزرگ قرآنی ثبت نام کردهاند که این رقم نسبت به ادوار گذشته افزایش یافته است.
همچنین تعداد کل کارمندان و مسئولان دانشگاههای علوم پزشکی کشور که در این جشنواره ثبت نام به عمل آوردهاند حدود ۳۸ هزار نفر هستند که معادل ۵۹ درصد از شرکتکنندگان را تشکیل میدهند. همچنین بالغ بر ۲۴ هزار دانشجوی علوم پزشکی با ورود در سامانه، نسبت به ثبت نام در جشنواره بیست و سوم اقدام کردهاند.
بر اساس اعلام مرکز قرآن وعترت وزارت بهداشت، جمع آوری آثار بخشهای غیرحضوری بیست و سومین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان دانشگاههای علوم پزشکی کشور، تا اواخر تیرماه امسال اعلام شده است.
یکی از ویژگیهای بارز برگزاری این جشنواره قرآنی که این دوره از جشنواره را نسبت به ادوار گذشته متمایز کرده است، استقبال فزاینده و چشمگیر اعضای هیات علمی، اساتید دانشگاه و روسای مراکز درمانی و بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاههای علوم پزشکی و همچنین رؤسا، معاونان فرهنگی و دانشجویی و مدیران فرهنگی این دانشگاههاست که قطعا حضور این عزیزان به عنوان متولیان سلامت کشور در جشنواره قرآن و عترت، جدا از بحث برگزاری مسابقات و گرفتن رتبه، تاثیر بسزایی در اعتباربخشی به جشنواره قرآن وعترت میگذارد و باعث میشود دانشجویان به عنوان آیندهسازان نظام سلامت کشور، علاوه بر کسب علم و تحصیل در فضاهای دانشگاهی، با مشارکت در جشنوارهها و مسابقات قرآنی، با این کتاب آسمانی بیشتر انس بگیرند و یکی از اهداف اصلی مرکز قرآن وعترت وزارت بهداشت در برگزاری منظم و همه ساله جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان، ایجاد انگیزه برای مشارکت دانشجویان در فعالیتهای قرآنی و جلوگیری از مهجوریت قرآن است که خوشبختانه در این امر مهم، مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت طی سالهای گذشته توانسته است به اهداف مدنظر برسد.