در نشست تعیین راهکارهای فنی و قانونی حمایت از شرکتهای دانش بنیان بر لزوم افزایش سهم حوزه زیستفناوری دریا در تولید ناخالص ملی تاکید شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، محمد پورکاظمی مدیر کارگروه زیست فناوری دریا در ستاد زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در نشست تعیین راهکارهای فنی و قانونی حمایت از شرکتهای دانش بنیان فعال در بخش دریا با عنوان «نشست تعامل و مشارکت با شرکتهای دانش بنیان» گفت: از این اتفاق به عنوان یک فرصت مناسب برای رشد و توسعه محصولات زیست فناورانه در حوزه دریا و توسعه شرکتهای دانش بنیان از نظر کیفی و کمی استفاده خواهیم کرد تا از این طریق سهم حوزه زیست فناوری بخصوص زیست فناوری دریا را با توجه به پتانسیلهای موجود در شمال و جنوب کشور در تولید ناخالص ملی افزایش دهیم.
به گفته پورکاظمی، همکاری موسسه تحقیقات شیلات ایران برای مرتفع کردن مشکلات مطرح شده توسط شرکتهای دانش بنیان، معرفی و حمایت محصولات شرکتهای دانش بنیان از طریق معاونت ترویج و انتقال یافتههای موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور حرکت خوب و موثری است.
در ادامه حسین عبدالحی معاون آبزی پروری سازمان شیلات نیز در خصوص وضعیت موجود و چالشهای پیش رو در صنعت آبزی پروری ایران نکاتی را مطرح کرد و از آمادگی سازمان شیلات برای همکاری با شرکتهای دانش بنیان با هدف رفع موانع خبر داد.
همچنین همایون حسین زاده معاون پژوهشی و انتقال یافته موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور نیز در خصوص تجربه همکاریهای معاونت ذیربط با بخش خصوصی و شرکتهای دانش بنیان در خصوص انتقال دانش فنی برای تولید ماهی تیلاپیا در گلخانه و تولید قزل آلای رنگین کمان و میگو عاری از بیماری (SPF) موضوعاتی مطرح کرد.