به گزارش خبرنگار
خبرگزاری دانشجو از مشهد، اولین همایش ریاضیات زیستی روز گذشته با حضور یکصد تن از استادان، پژوهشگران و دانشجویان رشتههای ریاضی و پزشکی از ۲۵ دانشگاه کشور در دانشگاه نیشابور آغاز به کار کرد.
حسن صادقی سمرجانی، رئیس دانشگاه نیشابور در این همایش گفت: سال ۲۰۱۸ در تاریخ اروپا به عنوان ریاضیات زیستی نامگذاری شده و این یک علم میان رشتهای و جدید است.
صادقی سمرجانی افزود: در این رشته به بررسی و ارائه راهکار برای معضلات زیست محیطی و بیولوژیک انسانی پرداخته میشود و به کمک ریاضیات در علوم زیستی میتوان به وضعیتی که اکنون در جهان حاکم شده سامان بخشید.
رئیس دانشگاه نیشابور اظهار داشت: در ایران نیز این علم حدود ۲ سال است که مطرح شده و دانشگاه نیشابور بر اساس رسالتی که بر عهده دارد، اولین همایش ریاضیات زیستی کشور را برگزار کرده است.
وی ادامه داد: این همایش با همکاری انجمن ریاضی ایران و وزارت کشور برگزار شده و مقالات برگزیده آن در پایگاه جهان اسلام منتشر میگردد.
رضا محمدی، دبیر این همایش نیز گفت: اولین دوره این همایش در دانشگاه نیشابور برگزار شده و هدف آن نشان دادن کاربردهای گسترده ریاضیات در علوم مرتبط با زیست نظیر پزشکی، جانورشناسی و بررسی اکو سیستم هاست.
محمدی افزود: در این همایش استادان و پژوهشگران ۲۵ دانشگاه کشور نظیر دانشگاههای تهران، تبریز، صنعتی شیراز، زاهدان، فردوسی مشهد و حکیم سبزواری شرکت دارند.
این عضو هیات علمی و مدیر گروه ریاضی دانشگاه نیشابور اظهار داشت: از بین بیش از ۱۰۰ مقاله ارسال شده به کمیته برگزاری این همایش، ۲۴ مقاله برای سخنرانی و ۳۰ مقاله برای چاپ در پوستر پذیرفته شده است.