کد خبر:۷۶۶۴۹۵
با هدف ساخت نسل جدیدی از باتری؛

محققان با استفاده از تایر‌های دست دوم «مواد آندی» ارزان قیمت تولید می‌کنند

چند شریک صنعتی با استفاده از اکسید گرافن احیاء شده در کربن‌بلک، موفق به ساخت آندی شدند که ظرفیت بالایی در باتری‌ها دارد.

تایر‌های مستعمل آند با ظرفیت بالا تولید خواهند کرد

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت زِن‌گرافن (ZEN Graphene) با همکاری شرکت کال تایر و مرکز هوافضای آلمان، اقدام به استفاده از گرافن در ساخت باتری کرده است. این شرکت نتایج اولین آزمون‌های خود را روی این باتری در دانشگاه بریتیش کلمبیا عرضه کرد.

نتایج اولیه نشان می‌دهد که افزودن مقدار ۵ درصد اکسید گرافن احیاء شده به کربن بلک موجب می‌شود تا باتری‌های ساخته شده از این کربن بلک، ظرفیت دشارژ آندی ۳۲۴ درصد بالاتری نسبت به مواد رایج این صنعت داشته باشد.

فرانسیس دوبه می‌گوید: «این فرآیند زیست‌سازگار است به طوری که ما از مواد بازیافت شده از تایر برای تولید کربن سیاه استفاده می‌کنیم. این کربن‌ها برای تولید آند باتری مناسب هستند و می‌توان از آن در ساخت باتری‌های قابل شارژ استفاده کرد. با این کار می‌توان هزینه مواد آندی را کاهش داد. در حال حاضر این مواد هزینه بالایی داشته و به‌عنوان گران‌ترین بخش باتری شناخته می‌شوند. نتایج این پروژه بسیار رضایت‌بخش بود و شرکت زِن‌گرافن همکاری خود را با تیم تحقیقاتی شرکت کال‌تایر ادامه خواهد داد تا نتایج بهینه‌سازی شود.»

نتایج اولیه محققان را امیدوار می‌کند تا به تحقیقات خود ادامه دهند و این نتایج را برای تولید محصول نهایی ارزان قیمت و زیست‌سازگار ادامه دهند و در نهایت مواد آندی با ظرفیت بالا تولید کنند.

کربن بلک که از تایر‌های شرکت کال‌تایر تولید می‌شود بعد از استفاده در آند باتری دارای ظرفیت ۱۱۵ میلی‌آمپر ساعت در هر گرم است، شبیه به کربن استاندارد صنعتی. اما با افزودن اکسید گرافن احیاء شده زِن‌گرافن در کربن بلک، این ظرفیت از ۱۱۵ به ۴۸۸ میلی‌آمپر ساعت در هر گرم افزایش می‌یابد. این در حالی است که اگر از ۱۰۰ درصد اکسیدگرافن احیاء شده استفاده شود، این ظرفیت تا ۸۴۰ میلی‌آمپر ساعت در هر گرم افزایش خواهد یافت.

فرصت‌های صنعتی زیادی در این یافته‌های علمی وجود دارد که این سه شریک صنعتی قصد دارند از این فرصت استفاده کنند تا نسل جدیدی از آند باتری را تولید کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار