ششمین همایش نقشه برداری مغز ایران با حضور تعدادی از برجستهترین دانشمندان علوم اعصاب جهان در دانشگاه شهید بهشتی ۱۷ تا ۱۹ مهر ماه ۹۸ برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو؛ نقشه برداری یک علم میان رشتهای با مشارکت رشته هایی، چون علوم پزشکی، کامپیوتر، روانشناسی، ریاضیات و سایر حوزههای مرتبط با این علم است که با استفاده از تکنولوژیهای پیشرفتهای مانند: تصویربرداری رزونانس مغناطیسی، تصویربرداری نوری، توموگرافی انتشار پوزیترون، الکتروانسفالوگرافی و تحریک مغناطیسی ترانس کرانیال بوده و به مطالعه سیستم اعصاب و مغز میپردازد.
هدف از برگزاری این همایش توسط دانشگاه شهید بهشتی گردهم آوردن دانشمندان داخلی و خارجی و ایجاد فضایی در راستای بهبود تعامل و تبادل اطلاعات و استفاده از تکنولوژیهای پیشرفته به منظور درک سیستم عصبی و بیماریهای مربوط به آن است. این همایش در طول عمر کوتاه خود توانسته است بسیاری از نخبههای ایرانی در داخل و خارج از کشور را جذب نماید.
مخاطبان این همایش متخصصین نورولوژی، جراحی اعصاب، روانپزشکی، نوروپاتولوژی، توانبخشی، دانشمندان علوم اعصاب، علوم شناختی، روانشناسان، مهندسان پزشکی، فیزیکدانها و دیگر حوزههای مرتبط هستند.
ششمین همایش نقشه برداری مغز ایران با هدف ایجاد فرصتی برای تعامل دانشمندان بین المللی و ارائهی نتایج تحقیقات خود با سخنرانی پروفسور علوی از دانشگاه پنسیوانیا، پروفسور آیکوف از دانشگاه دوسلدورف، پروفسور فلمینگ و پروفسور وفایی از دانشگاه دانمارک جنوبی و غیره، دانشگاه شهید بهشتی در تاریخ ۱۷- ۱۹ مهر ماه ۹۸ برگزار میشود.
علاقهمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید به سایت www.humanbrainmapping.ir مراجعه و یا با شماره تلفن ۲۹۹۰۵۸۰۱ (۰۲۱) تماس حاصل فرمایند.