رئیس پیشین دانشگاه شهید بهشتی گفت: طی دو سال گذشته سوق دادن پایان نامهها به رفع گرفتاریهای کشور همواره یکی از رویکردهای اصلی دانشگاه بوده است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید حسن صدوق، رئیس پیشین دانشگاه شهید بهشتی در آیین معارفه سرپرست جدید این دانشگاه گفت: برای رسیدن به اقتصاد دانش بنیان بیش از هر چیز به انسانهای دانش بنیان نیاز داریم؛ لذا دانش آموخته مومن هدف دانشگاه شهید بهشتی است. مومن فاقد دانش همواره در معرض خشونت گرایی و جهل قرار دارد؛ بنابراین راهبرد اصلی دانشگاه در همین مفهوم تعبیه شده است انسان مومن دانش آموخته.
صدوق با بیان اینکه آمریکاییها نیز از همین مفهوم میترسند، ادامه داد: با توجه به رسالت دانشگاهها در عصر حاضر خط مشی اصلی ما در انضباط حسابداری و سوق دادن برنامهها در حوزههای مالی، پژوهشی، دانشجویی، همکاریهای بین المللی، مهارت آموزی به دانشجویان و ... به عنوان دغدغه اصلی مدیریت دانشگاه بوده است.
رئیس پیشین دانشگاه شهید بهشتی اظهار داشت: در بهمن ماه سال ۹۵ دانشگاه را با بیش از ۲۰ میلیارد تومان بدهی تحویل گرفتم در طی این سالها با فروش یکی از خوابگاههای دانشگاه توانستیم قدری از بدهیها و حقوق حق التدریسها را پرداخت کنیم؛ اما در نهایت با مدیریت صحیح مالی اکنون دانشگاه نه تنها بدهی ندارد بلکه ده میلیارد تومان از دیگر نهادهایی غیر از سازمان مدیریت طلبکار است؛ بنابراین تراز مالی دانشگاه کاملا مثبت است.
صدوق بیان کرد: اجرای طرح مهارت افزایی و اشتغالزایی دانشجویان کارشناسی از طریق بازنگری محتواهای درسی به روز کردن آزمایشگاهها و هم چنین آموزشهای خارج از دروس از جمله کارهای فوق العادهای است که طی دو سال و نیم گذشته در معاونت آموزشی دانشگاه پیگیری شده است.
وی با بیان اینکه بیش از ۵۰ برنامه درسی در سه مقطع تحصیلی بازنگری شده است از وزارت علوم درخواست کرد برای افتتاح پردیس بین الملل دانشگاه در بندر انزلی مساعدت کنند و دورههای کارشناسی در آنجا پذیرش دانشجو داشته باشند.
صدوق عنوان کرد: خط و مشی دانشگاه برای مرتبط کردن پایان نامهها با نیازهای دانشگاه و جامعه بوده است و همواره سخن مقام معظم رهبری یعنی «هیچ پایان نامهای در بیرون دانشگاه نباید بدون حامی باشد» خط و مشی دانشگاه قرار دارد.
رئیس پیشین دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه این دانشگاه در سطح بین المللی از دو سال گذشته تاکنون تراز بین المللی خود را حفظ و حتی ارتقا داده است عنوان کرد: در حوزه فناوری کارهای بی شماری در دانشگاه پیگیری شده است که از جمله آنها میتوان به راه اندازی پارک علم و فناوری، صندوق پژوهش و فناوری، چهار شتاب دهنده و حدود ۱۵ هزار متر مربع برج نوآوری دانشگاه اشاره کرد.
وی ادامه داد: از سال ۹۶ تاکنون هاب هوشمند دانشگاه ۳۰۰ میلیارد تومان کار کرده است که ۳۰ میلیارد آن سود بوده و از محل درآمد این هاب برج علم و فناوری در حال ساخت است. در طی ماههای آینده برج نوآوری دانشگاه تکمیل شده و در اختیار پارک علم و فناوری قرار خواهد گرفت.
صدوق به حوزه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید بهشتی اشاره کرد و گفت: ۳۰ درصد نشریات دانشجویی اضافه شده است هم چنین کلینیک پیشگیری از مصرف مواد مخدر راه اندازی شده و افزایش ۱۰۴ درصدی تشکلهای سیاسی را در دانشگاه داشته ایم اکنون هم چنین معاونت فرهنگی و اجتماعی به همراه حراست دانشگاه براساس خط مشی اعلامی با دانشجویان روابطی دوستانه و صمیمی دارند.
رئیس پیشین دانشگاه شهید بهشتی تاکید کرد: نباید کارکنان، دانشجویان و اساتید دانشگاه از حراست ترسی داشته باشند و همگان باید آگاه باشند که اعضای حراست دانشگاه کاملا با آنها دوست هستند و تنها در مواردی که احساس میکنند فرد به گرفتاری دچار میشود به آنها تذکر میدهند.
در ادامه صحبتهای صدوق سعدالله نصیری قیداری سرپرست جدید دانشگاه شهید بهشتی گفت: در تمامی حوزههای فعال دانشگاه باید کارهای گذشته با قدرت و شتاب بیشتر به جلو حرکت کند و در این خصوص طی روزهای آینده با مسئولان دانشگاه جلساتی را برگزار خواهیم کرد.
وی تاکید کرد: تلاش میکنیم تا تمامی پایان نامهها به سمت رفع گرفتاریهای این مرز و بوم سوق داده شود و از حوزه علوم انسانی که به امروز و آینده فکر میکند غافل نباشیم.