کد خبر:۷۹۸۰۱۵
به همت ستاد توسعه فناوری فضایی؛

چالش‌ها و راهبرد‌های توسعه مهندسی نقشه‌برداری در کشور شناسایی شد

پنل تخصصی مدیریت فناوری در حوزه ژئوماتیک با عنوان «چالش‌ها و راهبرد‌های توسعه ژئوماتیک در کشور» در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران برگزار شد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، همزمان با کنفرانس بین المللی «اطلاعات مکانی ۲۰۱۹» که در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در حال برگزاری است، نخستین پنل تخصصی مدیریت فناوری در حوزه ژئوماتیک با عنوان «چالش‌ها و راهبرد‌های توسعه ژئوماتیک در کشور» برگزار شد.
 
این پنل به همت گروه ژئوماتیک ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری و با حضور فعالان حوزه ژئوماتیک شامل شرکت‌های دانش بنیان، انجمن‌ها و قطب‌های علمی، اساتید و دانشجویان و سازمان‌های بهره بردار برگزار شد.

از جمله مهمترین موضوعاتی که در این پنل به بحث و تبادل نظر گذاشته شد می‌توان به «چالش‌ها و پتانسیل‌های ژئوماتیک در کشور»، «راهکار‌ها و راهبرد‌های توسعه ژئوماتیک در کشور»، «موازی کاری سازمان‌ها در حوزه ژئوماتیک»، «اقدامات اولویت دار در توسعه ژئوماتیک در کشور» و «توسعه کسب و کار دانش بنیان حوزه ژئوماتیک» اشاره کرد.

یاسر ابراهیمیان قاجاری، رئیس گروه ژئوماتیک ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری، مهمترین اقدامات اولویت دار در راستای توسعه ژئوماتیک در کشور را تدوین اسناد بالادستی، ترویج و فرهنگ سازی و حمایت از استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان حوزه ژئوماتیک دانست.

وی ضرورت تولید نقشه‌های پایه توسط سازمان‌های متولی را از نیاز‌های مبرم دولت به ویژه برای اهداف استراتژیک دانست و بر تقویت جایگاه سازمان‌های متولی تاکید کرد.

ابراهیمیان ضمن تایید پتانسیل‌های بالای موجود در کشور در حوزه ژئوماتیک، گفت: حمایت از نیروی انسانی متخصص و توسعه فعالیت‌های دانش بنیان، راهکار اساسی ایجاد تحول در حوزه ژئوماتیک کشور است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار