کد خبر:۸۱۳۷۴۲
رجب‌زاده طهماسبی در گفتگو با دانشجو:

دانشگاه صدا و سیما به مناسبت هفته پژوهش از ۱۸ عنوان کتاب تخصصی رونمایی می‌کند

معاون پژوهشی دانشگاه صدا و سیما گفت: دانشگاه صدا و سیما به مناسبت هفته پژوهش، دوم دی ماه از ۱۸ عنوان کتاب در حوزه‌های تخصصی رونمایی خواهد کرد.

علی رجب زاده طهماسبی، معاون پژوهشی دانشگاه صدا و سیما در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره فعالیت‌های این دانشگاه در هفته پژوهش گفت: هفته پژوهش فرصت مناسبی برای پرداختن به موضوعات مورد بحث در امر پژوهش است؛ به طوری که نقاط ضعف و قوت را در تمامی حوزه‌های پژوهش شناسایی کرده و به ارائه راهکار بپردازیم.

طهماسبی با بیان اینکه دانشگاه صدا و سیما به مناسبت هفته پژوهش روز دوشنبه ۲ دی سال ۹۸ از ساعت یک و نیم تا سه و نیم جشنواره‌ای را برگزار می‌کند، تصریح کرد: در این جشنواره از تازه‌های انتشارات دانشگاه صدا و سیما که برای اولین بار به هجده عنوان کتاب در حوزه‌های تخصصی رسیده است، رونمایی خواهد شد.

معاون پژوهشی دانشگاه صدا و سیما با بیان اینکه در این جشنواره استاد پژوهشگر برتر نیز معرفی خواهد شد، اظهار کرد: با توجه به اینکه پژوهشگر برتر دانشگاه صدا و سیما تنها از طریق آیین‌نامه پژوهشگر برتر وزارت علوم انتخاب می‌شود. دانشگاه صدا و سیما برای اولین بار با استفاده از سامانه پژوهشی، نوع عملکرد اساتید را براساس ضوابط وزارت علوم بررسی می‌کند. به همین منظور این دانشگاه برای سال ۹۸ تنها یک پژوهشگر برتر را معرفی خواهد کرد.

وی ادامه داد: پایان‌نامه‌های دانشجویی نیز به عنوان محور سومی در این جشنواره مورد توجه واقع می‌شوند. با توجه به اینکه دانشگاه صدا و سیما در چهار حوزه تخصصی یعنی رادیو و تلویزیون، هنر‌های دیجیتال، ارتباطات و مهندسی رسانه دانشجو می‌پذیرد به همین منظور در جشنواره هفته پژوهش از چهار پایان نامه به عنوان پایان نامه برتر دانشجویی تقدیر خواهیم کرد.

طهماسبی در پایان خاطرنشان کرد: همچمین در این جشنواره از کتابخانه دیجیتال دانشگاه صدا وسیما رونمایی خواهد شد. تمام تلاش خود را کرده‌ایم تا با استفاده از بال پژوهش دانشگاه صدا و سیما را معرفی کنیم و مرجعیت رسانه را در کشور به دست آوریم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار