آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۸۶۸۵
با مطالعه معرف‌های زیستی؛

فناوری رهایش مواد در سلول‌ها به کمک نانوذرات بیونیک توسعه می‌یابد

همکاری دو شرکت فعال در حوزه زیستی منجر به توسعه فناوری شده که به کاربران اجازه می‌دهد تا درک عمیق‌تری نسبت به سلول‌های زنده داشته باشند.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت آبکام یکی از نوآوران فعال در بخش ابزار‌های علوم زیستی است. این شرکت به تازگی همکاری مشترکی با شرکت سوماسرو آغاز کرده است. سوماسرو شرکتی در حوزه خدمات داروسازی و کسب‌وکار معرف‌های ویژه است که روی توسعه فناوری پلی‌نوتا کار می‌کند.

این همکاری مشترک برای تجاری‌سازی فناوری رهایش سلولی با استفاده از نانوذرات بیونیک است که در آن امکان رهایش طیف وسیعی از مواد به‌صورت مستقیم در سلول‌های زنده فراهم می‌شود.

فران کروافورد مدیرعامل شرکت سوماسرو می‌گوید: «شهرت آبکام به‌عنوان یک شرکت مبتکر در زمینه معرف‌های زیستی و زیرساخت‌های اختصاصی تجاری‌سازی در جهان، همراه با رویکرد شفاف و مشارکت دانشگاهی، آن‌ها را به‌عنوان گزینه‌ای مهم برای شراکت در توسعه و تجاری‌سازی پلتفورم فناوری پلی‌نوتا مطرح کرده است. ما بسیار هیجان‌زده هستیم که با آن‌ها همکاری می‌کنیم تا از پلتفورم رهایش نوآورانه ما برای تحقیقات و کاربرد‌های تشخیصی استفاده شود.»

چری والکر از شرکت آبکام می‌گوید: «سرمایه‌گذاری در ایده‌های نوآورانه و فناوری‌های پلتفورمی و حمایت از این موارد از طریق تجاری‌سازی جهانی، عنصر اصلی راهبردی رشد ما است. تخصص و جایگاه ما شرکا، ما را قادر می‌سازد تا به سرعت نوآوری‌های خود را به‌دست جامعه تحقیقاتی در جهان برسانیم. هدف ما، مشارکت، سرمایه‌گذاری و تجاری‌سازی فناوری‌های اولیه است که نوید بهبود و تسریع تحقیقات را می‌دهد.»

این همکاری در ابتدا بر توسعه و تجاری‌سازی مجموعه‌ای از رنگ‌های سلومینات متمرکز خواهد بود به طوری که بر ایجاد تحول در تصویربرداری از سلول‌های زنده تاکید دارد، رنگ‌هایی که موجب می‌شود سلول‌ها تا ۱۴ روز کاربردی و پایدار باقی بمانند. این کاهش اساسی سمیت به کاربران این امکان را می‌دهد که به‌طور کامل سلول‌های خود را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهند و آن‌ها را قادر به دستیابی به بینش‌های عمیق و پیشرفت در درک بهتر از این سلول‌ها می‌کند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار