دبیر قرارگاه جهادی مبارزه با کرونا بسیج دانشجویی تهران بزرگ اقدامات این کمیته را تشریح کرد.
عبدالله زاده، عضو قرارگاه مبارزه با کرونا بسیج دانشجویی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اقدامات این قرارگاه در شهر تهران گفت: قرارگاه مبارزه با کرونا را با محوریت شهر تهران تشکیل دادیم که این قرارگاه با محوریت دانشگاههای شاهد، علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، بقیت الله، آزاد و علوم پزشکی ایران در چندین بخش تقسیم بندی شده و هرکدام از مسئولین جهادی دانشگاههای علوم پزشکیهای تهران وظایفی برای آنها تعریف شده است که هرکدام از این کمیتهها فعالیت خاص خود را دارند.
وی افزود: محوریت این قرارگاه با دانشگاههای علوم پزشکی است ، دانشگاههای تهران با هر امکانات و تجهیزاتی پای کار آمده اند و هر ظرفیتی که دارند به میدان آورده اند. دانشگاههایی که علوم پزشکی نیستند در بحث تولید ماسک و مواد بهداشتی کمک میکنند، که کارگاهها تولید این محصولات در تهران در حال راه اندازی است. مواد اولیه این تجهیزات بهداشتی از کارخانههایی که مورد تایید وزارت باشد تامین خواهد شد و با کمک دانشجویان رشته داروسازی دانشگاه شهید بهشتی و دانشجویان جهادی تهران و گروههای جهادی تهران آماده میشوند که این کارگاهها تا دو سه روز آینده راه اندازی شوند و تولید انبوه ماسک و مواد ضدعفونی کننده دست را داشته باشیم.
عبدالله زاده اضافه کرد:علاوه براین کمیته ای در بحث تولید محتوا، کلیپ، موشن، اینفوگرافی و آموزش بهداشت، پیشگیری و درمان ویروس تشکیل شده ، که میان هر کدام از دانشگاههای علوم پزشکی تهران تقسیم وظایف شده که محتواهایی با محوریت ویروس کرونا تولید و در اختیار سازمانها و ارگانها قرار داده شود. بنرها و بیلبوردها در مکانهای عمومی مانند مترو نصب شود که تامین محتوا از سوی قرارگاه جهادی تهران باشد و هزینه آن توسط سازمانها پرداخت شود.
وی ادامه داد:ایستگاههای پایش سلامت را داریم که دانشجویان دانشگاه تهران پیگیر راه اندازی این ایستگاهها در نقاط پرجمعیت هستند . چندین ایستگاه پایش سلامت با محوریت آموزش و یادگیری و آرامش به مردم درباره بیماری کرونا و اینکه راه درمان و انتقال چیست، توضیحات و آموزش پیشگیری به مردم داده شود.
عبدالله زاده یادآور شد: کمیته وضعیت هم توسط دانشگاههای علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و ایران که اکثر بیمارستانهای بحث کرونا، مسئولیت و مدیریت آن با روسای این دانشگاهها است راه اندازی شده، قرار شد مسئولین جهادی و مسئولین بسیج این سه دانشگاه بحث آسیبها و نقاط و خلاءهایی که این بیمارستانها دارند، یا کمبود پزشک، پرستار و یا نیروی خدماتی و هر نقاطی که نیاز باشد آسیب شناسی و خلاءها را پیدا کنند که با گزارش آنها برای این بیمارستانها تامین نیرو میکنیم. همانطور که تاکنون برای دانشگاه تهران ۶۰ نفر پرستار و کادر خدماتی به بیمارستان یاس و امام معرفی شدند که توانستد وارد کار شوند و کمبود نیرو را جبران کنند.