آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۶۹۵۹
خالقی خبر داد

صندوق پژوهش و فناوری ۱۰۰ میلیارد ریالی دانشگاه امیرکبیر راه‌اندازی می‌شود

مدیر مرکز خدمات فناوری و تجاری‌سازی دانشگاه امیرکبیر گفت: مصوبه تاسیس صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه اخذ شده و مجوز راه‌اندازی آن نیز به زودی صادر خواهد شد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، حسین خالقی مدیر مرکز خدمات فناوری و تجاری‌سازی دانشگاه امیرکبیر گفت: با همت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر و ماموریتی که در خصوص تاسیس صندوق پژوهش و فناوری تعریف کردند، از حدود یک سال قبل مقدمات ایجاد صندوق پژوهش و فناوری آماده و مذاکرات به منظور انتخاب سهامداران بخش خصوصی آغاز گردید.

خالقی افزود: بر طبق مصوبه کارگروه صندوق‌های پژوهش و فناوری، در تاریخ اول اردیبهشت سال جاری مصوبه تاسیس صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر اخذ شده و مجوز راه اندازی این صندوق نیز به زودی صادر خواهد شد.

مدیر مرکز خدمات فناوری و تجاری‌سازی دانشگاه امیرکبیر خاطر نشان کرد: صندوق پژوهش و فناوری امیرکبیر یک صندوق ۱۰۰ میلیارد ریالی خواهد بود که در این صندوق به جز دانشگاه، چند شرکت معتبر از بخش خصوصی سهامدار هستند و سهم دانشگاه در این صندوق ۳۴ درصد است.

وی افزود: صندوق پژوهش و فناوری امیرکبیر یکی از بازو‌های مدیریت فناوری و توسعه نوآوری و مرکز خدمات فناوری و تجاری سازی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، جهت حمایت از طرح‌ها و ایده‌های فناورانه دانشگاه خواهد بود و راه اندازی این صندوق به تکمیل فرآیند تجاری سازی و تبدیل ایده به محصول و ورود محصولات به بازار کمک خواهد نمود.
دکتر خالقی اظهار داشت: براساس اساسنامه صندوق‌های پژوهش و فناوری، صندوق پژوهش و فناوری امیرکبیر میتواند فعالیت‌های متنوعی از جمله ارائه تسهیلات بصورت وام، سرمایه گذاری در طرح‌های فناورانه، لیزینگ و صدور ضمانت نامه را انجام دهد.

وی افزود: این صندوق همچنین می‌تواند به عنوان کارگزار ارگان‌های دولتی عمل کند که از جمله آن تسهیلات و اعتباراتی است که از طرف صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکت‌های دانش بنیان ارائه می‌گردد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار