مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه زابل گفت: بعد از حدود ۳ ماه از انتخابات مجلس، نمایندگان منتخب مردم سیستان بابت پیگیری و حل مشکلات منطقه تعامل مناسبی با یکدیگر ندارند.
امیرحسین پودینه، مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه زابل در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو با انتقاد از عدم اتحاد نمایندگان استان سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی گفت: دلیل عدم دیدار نمایندگان جدید سیستان با یکدیگر چیست؟ آن هم در این دوران سیستان نیاز به اتحاد دارد!
پودینه افزود: بعد از روزهای حساس و پر تلاطم یازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی در سیستان بالاخره دکتر محمد سرگزی و دکتر حبیب الله دهمرده توانستند اعتماد مردم برای وکالت در مجلس شورای اسلامی جلب کنند. بعد از حدود ۳ ماه از مشخص شدن نتیجه انتخابات شاهد هستیم متاسفانه هنوز نمایندگان منتخب مردم سیستان بابت پیگیری و حل مشکلات منطقه تعامل مناسبی با یکدیگر ندارند و ظاهرا حتی هنوز دیداری با یکدیگر نداشته اند. اگر هم داشته اند خبری از آن به مردم اطلاع رسانی نشده است.
این فعال دانشجویی یادآور شد: این مسئله بسیار نگران کننده است؛ دو نمایندهای که با عنوان فرد انقلابی توانسته اند اعتماد مردم را جلب کنند چرا حاضر نیستند هم قدم و همراه هم مشکلات را حل کنند؟ آیا قرار است سیستان ۴ سال دیگر روابط مناسب و همدلی بین نمایندههای خود را نبیند؟ جبهه انقلاب قطعا از این مسئله ضربه خواهد خورد. یک فردی که ادعای انقلابی گری دارد برای حل مشکلات مردم منیت و فردگرایی را کنار میگذارد.
وی عنوان کرد: نماینده انقلابی بین حل مشکلات و مسائل مردم و مطرح شدن نام خود، حل مشکلات را ترجیح میدهد. مشکلات امروز سیستان چیزیهایی نیستند که بتوان منکر شد و حتی نیاز به جست و جو ندارد؛ کاملا شفاف و واضح است و اینطور نیست که یک نفر به تنهایی بتواند آنها را برطرف کند.
پودینه گفت:، اما عدم همدلی مسئولین منطقهای سیستان خود یکی از مشکلات چند سال اخیر منطقه بوده و متاسفانه دود آن به چشم مردم رفته است. حل این مشکلات نیازمند روحیه جهادی، انقلابی ایثار به معنی واقعی کلمه و عمل به آن دارد نه صرفا به لفظ و حرف.
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه زابل تشریح کرد: حتی در روزهای اخیر در اوج مخالفت کشاورزان، مسئولین منطقه و فعالین دانشجویی با افتتاح طرح ۴۶ هزار هکتاری باز هم نمایندگان سیستان حاضر به همکاری با یکدیگر نشدند و به صورت جداگانه به مخالفت با اقدام دولت پرداختند؛ درست در زمانی که سیستان نیازمند اتحاد بود.
وی گفت: به نظر میرسد تغییرات در سیستم مدیریتی منطقه چندان نقش مهمی در رفع مشکلات ایجاد نمیکند. اگر نمایندگان میخواهند کاری را انجام بدهند، بایستی این کار اساسی شامل تغییر ساختار در استان و مجاب کردن دولت و سایر نمایندگان کشور به نگاه ویژه به محرومیت در سیستان و بلوچستان باشد. مردم، امروز در اوج مشکلات و سختیها همچنان امیدوار به آینده و بازگشت آبادانی به زادگاهشان هستند، نشود که ناکارآمدی و خودخواهی عدهای منجر به نا امیدی بشود.