آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۰۳۹۱
به تازگی اعلام شد

گوشی‌های جدید شرکت هواوی از سامانه گرافنی برای خنک شدن استفاده می‌کنند

شرکت هواوی در گوشی‌های سری جدید خود موسوم به Honor X ۱۰ از سامانه گرافنی به‌منظور خنک‌کردن استفاده می‌کند.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، جرج ژائو اعلام کرد که به زودی تلفن همراه جدید آنر (Honor) رونمایی می‌شود و درباره سیستم خنک‌کننده این تلفن همراه اطلاعات زیادی منتشر شده‌است. شرکت‌های تولیدکننده تلفن همراه، به‌صورت دوره‌ای گوشی‌های جدیدی به بازار عرضه می‌کنند. یکی از این شرکت‌ها، هواوی است که به زودی مدل Honor X ۱۰ را رونمایی خواهد کرد.

این شرکت به تازگی اطلاعاتی درباره جزئیات این تلفن همراه ارائه کرده است. از جمله مسائل مطرح شده درباره این تلفن جدید، گرافیک طراحی سه بعدی و سامانه خنک‌ کننده آن است. براساس اطلاعات ارائه شده، این تلفن هوشمند از سامانه خنک‌کننده‌ای بهره‌مند است که در آن از گرافن استفاده شده‌است.

این تلفن همراه از تراشه نسل ۵ بهره‌مند است که توسط شرکت هواوی ساخته شده‌است، تراشه‌ای که معمولا کمی گرم‌تر از تلفن‌های معمول است. اما به دلیل استفاده از سیستم خنک‌کننده گرافنی در این گوش‌های جدید، محافظت حرارتی بهتری در این دستگاه دیده می‌شود.

پیشینه استفاده از گرافن در تلفن‌های همراه به سال ۲۰۱۶ باز می‌گردد. در آن سال هواوی اعلام کرد که به فناوری باتری یون لیتیم مقاوم در برابر گرما دست یافته است که در تولید این باتری از گرافن استفاده شده‌است. این خبر در سمپوزیم باتری ژاپن اعلام شد. آنچه هواوی به آن دست یافته بود، سامانه‌ای بود که به باتری یون لیتیم اجازه می‌داد تا در دمای بالاتر کار کند. در باتری‌های رایج، دمای ۵۰ درجه قابل تحمل است، اما زمانی که هواوی از گرافن در باتری استفاده کرد، دمای کارکرد تا ۶۰ درجه بالا رفت. این شرکت اعلام کرد که گرافن موجب افزایش طول عمر باتری تا دو برابر می‌شود.

سال گذشته هواوی در تلفن همراه Honor Magic ۲ از این سامانه خنک‌کننده گرافنی استفاده کرد که موجب کاهش دمای باتری می‌شد. این سامانه در حین شارژ باتری، دما را پایین نگه می‌دارد. چند ماه قبل نیز هواوی از فیلم‌های خنک‌کننده گرافنی در گوشی‌های نسل جدید خود یعنی سری P ۴۰ استفاده کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار