کد خبر:۸۵۷۰۶۴
در آیین گرامیداشت دانشمند بسیجی شهید چمران؛

زارعی: تخریب مجسمه‌ها بهانه‌‌ است، اصل نظام آمریکا نشانه است

رییس بسیج اساتید کشور گفت: تخریب نمادها، مجسمه‌ها و پرچم در آمریکا تفنن و سرگرمی نیست؛ بلکه مردم آمریکا با این بهانه به اصل نظام سیاسی این کشور معترضند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مجتبی زارعی، عضو گروه علوم سیاسی دانشگاه تربیت مدرس و رییس بسیج اساتید کشور در آیین گرامیداشت دانشمند بسیجی شهید دکتر چمران و سالگرد تاسیس جنبش استادی بسیج ایران (جابا) در جمع استادان و کارکنان دانشگاه صنعتی مالک اشتر گفت: تخریب نماد‌ها و نشانه‌های یک نظام سیاسی در فلسفه انقلاب‌ها و در آثار کلاسیک و جدید انقلاب پژوهان، دارای معانی خاصی از فرایند اعتراضات بزرگ اجتماعی است، زیرا هرچقدر تخریب نماد‌های نظام مستقر افزایش یابد به همان اندازه جابجایی رژیم جزو دستور کار‌های نهایی مردم معترض قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: به نظر می‌رسد تخریب و به آتش کشاندن نماد‌های فرهنگی و سیاسی در غرب به خصوص در آمریکا نه یک تفنن و سرگرمی نیست بلکه با خود آگاهی و برنامه‌ای از پیش تعیین شده شکل می‌گیرد و می‌شود گفت تخریب مجسمه‌ها و نماد‌ها و پرچم در عین حال که خود از مراحل جابجایی رژبم‌ها در انقلاب‌ها است، اما مرحله‌ای مهم برای نشانه روی به روی اصل نظام است و این با شورش و مسدود کردن یک یا چند خیابان در شناخت اعتراضات بنیادین متفاوت است.

وی با ناجوانمردانه خواندن تلاش برخی سلبریتی‌های فرهنگی، هنری و سیاسی برای پنهان کردن پیامد‌های اعتراضات مردم آمریکا در ایران از طریق صدور بیانیه‌های معکوس و باصطلاح آزادیخواهی در ایران افزود: جریان شبه‌روشنفکری و برخی وابستگان آمریکا در حوزه هنر، سینما، سیاست و دانشگاه، الان قریب سی روز است تلاش می‌کنند تا از سقوط سرمایه اجتماعی رژیم سیاسی ایالات متحده نزد افکار عمومی ایران جلوگیری کنند.

زارعی گفت: علیرغم این تلاش‌ها، اما در این کار ناتوان هستند، چون اینک لیبرال دموکراسی با سرکوب مردمان بی پناه و عدالت خواه از طریق پلیس سرکوب و آوردن ارتش به خیابان‌ها خود را به بی اعتبار‌ترین رژیم سیاسی جهان تبدیل کرده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار