شرکت سونی با فناوری جدید صفحات نمایشی تولید کرده است که تصاویر متحرک و سهبعدی ایجاد میکند.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو؛ شرکت سونی با صفحه نمایش واقعیت فضایی، نسل جدیدی از مانیتورهای سهبعدیرا ارائه کرده که چشمهای شما را دنبال میکند و برای هر چشم یک تصویر متفاوت متحرک بوجود میآورد تا یک روزنه کوچک و تک منظرهای به شما در یک جهان سهبعدی ارائه دهد.
چند روش مختلف برای ساخت تصاویر سهبعدی به سبک هولوگرام وجود دارد که به کاربران اجازه میدهد تا به چشماندازهای مختلفی درمورد اشیاء برسند. شرکت کوئینزلند لوحهای واکنشی و چندکاربرده سهبعدی ساختند که چندین جفت شیشه کریستال تفکیک فرکانس را ردیابی کرده تا هنگام حرکت در فضا، تصاویر استریو متحرک تولید کند.
سازه جدید سونی، ELF-SR۱، شبیه به خط سهبعدی تیرهای است که در حرکت ابتدایی ماشینهای مسابقه میبینیم. این سازه از لنزهای نوری میکرو روی صفحه ۱۵.۶ اینچی استفاده کرده تا تصویر را به دو چشم چپ و راست تقسیم کند. سپس از یک «سنسور دید پرسرعت» استفاده میکند تا موقعیت چشمها را با فرکانس میلی ثانیه دنبال کند. پس صفحه میتواند یک تصویر متفاوت برای هر چشم بسازد.
صفحه هنگام حرکت شما، به صورت پویا تصویر را در زمان واقعی تطبیق میدهد و امکان حرکت ۲۵ درجه چپ و راست، ۲۰ درجه بالا و ۴۰ درجه پایین را در فواصل بین ۷۵-۳۰ سانتی متر (۳۰-۱۲ اینچ) فراهم میکند. در نتیجه شما یک تصویر سهبعدی دارید که میتوانید آن را از نماهای مختلف ببینید. فایده این تصاویر چیست؟ فیلمسازی، طراحی بازی، طراحی گرافیکی و مهندسی همه با استفاده از این سازه میتوانند از یک منظره متحرک بهرهمند شوند.