به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد امین سلیمی، دبیر اسبق شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور در همایش دانشجویی ـ مردمی بن بست تکرار که عصر امروز در حوزه هنری برگزار شد، گفت: دولت آقای روحانی در نزد من مصداق بسیاری از رذایل است؛ به گونهای که این دولت در حوزه حکمرانی سقف هر آنچه را که برای کشور به عنوان آسیب تلقی میشود چه از نوع نگاه و چه از نوع انتصاب و عملکرد زده است.
وی با بیان اینکه روحانی پس از پایان دوره ریاست جمهوری کنار میرود، ولی آنچه که خطرناک است این است که این جریان و تفکر چگونه بر کشور حاکم شده است، افزود: ما با امثال روحانی، خاتمی و احمدی نژاد مسئلهای نداریم، اما مسئله ما حاکم شدن تفکر و منش این افراد است.
سلیمی بیان کرد: بنده بخشی از اتفاقات هشت سال گذشته و بخشی از ذائقه فکری و سیاسی مردم کشورمان را که با آن دست به گریبانند متوجه خود و کسانی میدانم که فکر میکردیم بودن تفکر و نظرات ما در نهایت به نفع کشور است و این مسیری است که راه تکرار این تجربه را میبندد.
وی تصریح کرد: ما دلمان خوش است که گفتمان مذاکره شکست خورده و معتقدیم که برجام یک لاشه و جنازه متعفن است؛ اما باز هم وقتی سیاسیون ما دور هم جمع میشوند به هم میگویند الان که بایدن آمده اگر او یک امتیاز بدهد مردم به سمت مقابل گرایش پیدا میکنند؛ پس هنوز هم از اینکه ظریف چند کلمه حرف بزند و از اینکه بایدن چند امتیاز بدهد تا مردم به گفتمان حاکم رای بدهند دست و پای ما میلرزد؛ این معنایش این است که گفتمان مذاکره هنوز زنده است.
دبیر اسبق شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور با بیان اینکه ما هنوز نتوانستیم از تجربه شکستهای خود در انتخاباتها استفاده کنیم، اضافه کرد: یکی از دلایل شکستهای ما در انتخاباتها توجه به انتخابات است؛ به این معنا که ما صرفا عملکرد خود را معطوف به انتخاباتها و اینکه انتخابات را ببریم، معطوف میکنیم و سواد قانون گذاری، سواد تقنینی و حضور تمام افکار در مجلس برای ما مهم نیست.
سلیمی با اشاره به اینکه همه ما برای شب انتخابات در این جا جمع شده ایم و اصلا بررسی نکرده ایم که چه مسائلی باعث رشد و هدایت مردم میشوند، تصریح کرد: هر روز برای ما انتخابات است. در واقع آن روزی که یک فیلم و ایده انقلابی شکست میخورد و آن روز که یک راهکار انقلابی شنیده نمیشود و آن روزی که ما نمیتوانیم مردم را قانع کنیم که پای کار مبارزه با فساد بیاییند ما هر روز داریم در این انتخاباتها شکست میخوریم.
وی با بیان اینکه آن روزی که ما در اعتراضات کارگری و بازنشستها حضور نداریم و آن روزی که حرفهای گلخانهای خود را میزنیم ما در این روزها در حال شکست خوردن در انتخاباتها هستیم و با تکرار این شکستها میبینیم که در روز انتخابات هم شکست میخوریم و مردم به ما رای نمیدهند، افزود: آن روزی که ما نمیتوانیم مردم را قانع کنیم که مذاکره بد است این تقصیر روحانی نیست تقصیر ماست. از طرفی ما میدانیم که اگر FATF تصویب شود چه بلایی بر سر بانک ها، سرافیها و دور زدن تحریمها میآید، ولی ادبیات ما در این خصوص غیر مردمی و گلخانهای است.
سلیمی تصریح کرد: روحانی سالها جمهوری اسلامی را در همه ابعاد خود به لحاظ ذخیرههای اجتماعی، سیاسی و اقتصادی به عقب برده است؛ با این وجود گفتمان او به خاطر طرح مسائلی مانند دیوار کشیدن در خیابان و برگزاری کنسرت خریدار پیدا کرد و البته اگر ما به این مسائل فکر نکنیم؛ حتی اگر برنده انتخابات هم شویم تازه اول باخت مان خواهد بود.
وی با بیان اینکه نوع نگاه ما به عرصه اداره کشور فانتزی و غلط است به همین دلیل هیچ وقت در زمان نقد، واقعیت مسائل را نمیفهمیم، اضافه کرد: ما در مجلس سابق تلاش کردیم تا مالیات بر خانههای خالی را تصویب کنیم، اما نتوانستیم و اکنون که مجلس به دست جریان انقلابی افتاده تازه فهمیدیم که اگر بخواهیم مالیات بر خانههای خالی را تصویب کنیم ما نمیدانیم که اصلا تعریف خانههای خالی و سامانه شناسایی این خانهها چیست.
دبیر اسبق شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور با اشاره به اینکه روحانی در اوج ناکارآمدی و نارضایتی مردم باز هم برای جریان انقلابی خطر است و نگاه سلبی نسبت به او هنوز نگاه ایجابی نسبت به جریان انقلابی ایجاد نمیکند، گفت: مهم این است که جریان انقلابی از پله ناکارآمدی روحانی و نارضایتی مردم از او یک پله بالا برود، اما واقعیت این است که جریان انقلابی در میان مردم نبوده و ما هم هر وقت زمانش برسد اصحاب شرکت سهامی دور میز خودمان هستیم.
سلیمی تصریح کرد: نقد دولت آقای روحانی خیلی خوب است؛ اما به شرطی که باعث شود مردم اشتباه گفتمان این دولت را متوجه شوند. مهمتر از آن این است که مردم خلأ یک گفتمان را احساس کنند. کنش همه ما و ارتباط ما با مردم، مردمی که مردمسالاری را برای آنها فقط در روز انتخابات میخواهیم، باید بهبود بیابد.