کد خبر:۹۲۰۹۲۲
آهون منش در گفتگو با دانشجو:

دستورالعمل تازه وزارت علوم دانشگاه‌های غیردولتی را به تعطیلی می‌کشاند / تعیین ظرفیت پذیرش دانشجو با توجه به تعداد اساتید

دبیرکل اتحادیه دانشگاه‌ها و موسسات غیرانتفاعی درباره دستورالعمل تازه وزارت علوم در راستای اجرای طرح آمایش و تعیین ظرفیت پذیرش دانشجو نسبت به تعداد اعضای هیئت علمی توضیح داد.

علی آهون منش، دبیرکل اتحادیه دانشگاه‌ها و موسسات غیرانتفاعی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به ظرفیت پذیرش دانشجو در سه مقطع تحصیلی برای سال ۱۴۰۰ بیان کرد: اخیرا وزارت علوم در راستای اجرای «طرح آمایش» و اجرای دستورالعمل‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی، دستورالعملی را ابلاغ کرده که می‌خواهد آن را برای سال ۱۴۰۱-۱۴۰۰ به اجرا بگذارد.


دبیرکل اتحادیه دانشگاه‌ها و موسسات غیرانتفاعی ادامه داد: بر اساس این دستورالعمل، به ازای هر هیئت علمی در دوره‌های کاردانی و کارشناسی، چهار دانشجو؛ در تحصیلات تکمیلی به ازای هر استاد تمام یک دانشجوی ارشد؛ به ازای دو دانشیار یک دانشجوی ارشد و برای سه استادیار یک دانشجوی کارشناسی ارشد پیش‌بینی کرده است.


آهون منش عنوان کرد: با اجرای این دستورالعمل، دانشگاه‌های دولتی، چون حقوق، دستمزد و کلیه هزینه‌های خود را از محل بودجه مصوب تأمین می‌کنند آسیبی نخواهند دید و حتی برای پردیس‌ها و نوبت دوم (کلاس‌های شبانه) هم می‌توانند با احتساب «سه باره» اعضای هیئت علمی خود، دانشجو بگیرند، اما برای دانشگاه‌های بخش غیردولتی، اجرای این دستورالعمل مصیبت‌بار است.


وی تاکید کرد: دانشگاه‌های بخش غیردولتی تمام هزینه‌های خود را باید از محل شهریه دانشجویان تامین کنند و اجرای این دستورالعمل منجر به نابودی و تعطیلی آن‌ها خواهد شد؛ بنابراین اگر وزارت علوم بخواهد به صورت جدی به دنبال اجرای آن دستورالعمل باشد، ظرفیت پذیرش‌ها در دانشگاه‌های دولتی و در دانشگاه‌های غیردولتی به‌شدت کاهش خواهد یافت، اما زیان آن فقط برای غیردولتی‌ها است.


دبیرکل اتحادیه دانشگاه‌ها و موسسات غیرانتفاعی در پاسخ به این سوال که آیا تدابیرلازم برای تاخیر در زمان برگزاری کنکور و اعلام نتایج آن (به صورت احتمالی و با توجه به تجربه سال قبل) انجام شده است یا خیر، اظهار داشت: برگزاری به‌موقع کنکور یا جابجایی زمان آن، تأخیر یا تعجیل در زمان اجرای کنکور تابع شرایط همه‌گیری کرونا است و سازمان سنجش آموزش و وزارت علوم با توجه به شرایط حاکم بر زمان تصمیم خواهند گرفت.


به گفته وی، آمادگی یا عدم آمادگی دانشگاه‌ها و پیش‌بینی این که دانشجویان ازچه زمانی سال تحصیلی آینده را شروع می‌کنند تابعی از شرایط کرونا در آن ایام خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار