کد خبر:۱۸۶۳۱۴

گزارش «خبرگزاري دانشجو» از مشكلات دانشگاه صنعتی کرمانشاه

دانشگاه صنعتی کرمانشاه یکی از مراکز آموزش عالی استان کرمانشاه است که دانشجویان آن به دلایل مختلف با مشکلاتی روبرو هستند؛ یکی از این مشکلات پرداخت هزینه دو میلیون و 200 هزار ریالی برای اقامت در خوابگاه خصوصی این دانشگاه است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرماشاه، از جمله مشکلات دانشگاه صنعتی کرمانشاه مسائل خوابگاه، سلف سرویس، سرویس رفت و آمد دانشجویان و از همه مهمتر وضعیت ساختمانی و محیط آموزشی این دانشگاه است که به بخشی از این مشکلات می پردازیم.
 
وضعیت خوابگاه
 
پس از اطلاع از هزینه پرداختی دانشجویان دانشگاه صنعتی برای اقامت دانشجویان به سراغ دانشجویان مستقر در این خوابگاه رفتیم تا از امکانات و علت این هزینه بالا مطلع شویم.
 
یکی از دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه در گفت‌و‌گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در کرمانشاه، گفت: خوابگاه دانشجویان پسر دانشگاه صنعتی، در بلوار شهید مطهری خیابان حداد عادل (آبشوران) استان کرمانشاه قرار دارد و با توجه به قدمت ساختمان از شرایط رفاهی مناسبی برخوردار نیست.
 
وی ادامه داد: مدیریت خوابگاه که به عهده بخش خصوصی است باوجود تلاش برای بازسازی ساختمان به دلیل فرسودگی بیش از حد ناموفق عمل کرده که این امر موجب نارضایتی دانشجویان شده است، از سوی دیگر سیستم گرمایشی ساختمان قدیمی بوده و به علت عدم عایق بندی تجهیزات، سوخت و انرژی زیادی هدر می رود و به همین دلیل هزینه های زیادی به این منظور صرف می شود که متاسفانه مدتی به دلیل کمبود بودجه بخش خصوصی و عدم حمایت مسئولان دانشگاه تمام سیستم گرمایشی خوابگاه قطع و موجب سرماخوردگی تعدادی از دانشجویان شد.
 
این دانشجو بیان ادامه داد: وضعیت سرویس بهداشتی و حمام نیز در این خوابگاه به علت قدیمی بودن کارایی خود را از دست داده است و از این نظر دانشجویان در مضیقه هستند، همچنین نظافت داخل راهرو‌ها و روی پله ها مطلوب نیست و این ساختمان دارای یک سلف سرویس است که در حال حاضر بدون استفاده مانده است.
 
وی گفت: با تمام این امکانات محدود و مشکلات در سال تحصیلی 90-91 هزینه خوابگاه برای دانشجویان در هر ترم دو ملیون و 200 هزار ریال و ودیعه 500 هزار ریال بوده که با توجه به کیفیت پایین این خوابگاه واقعا هزینه گزافی برای دانشجو است که البته طبق اخبار رسیده از مسئولان خوابگاه این هزینه در سال تحصیلی آینده به سه ملیون ریال می رسد.
 
دانشجوی دیگر تصریح کرد: با توجه به مکان خوابگاه و نزدیکی آن به بازار (قسمت شلوغ  شهر) و پنجره‌های خوابگاه که دو جداره نبوده و عایق صدا ندارند، سرو صدای محیط موجب آلودگی صوتی و مزاحمت برای استراحت و از همه مهمتر به هم زدن تمرکز دانشجویان می شود.
 
وی افزد:یکی دیگر از مسائل خوابگاه فاصله زیاد آن با دانشگاه است که البته مسئولان دلیل این امر را در دسترس بودن مراکز خرید و بخصوص کتاب فروشی ها برای دانشجویان بیان می کنند که البته صرف این مسیر با مینی بوس های فرسوده که به علت تعداد کم علاوه بر ظرفیت خود دانشجو حمل می کنند خیلی خسته کننده است.
 
وضعیت حمل و نقل  دانشجویان
 
این دانشجو ادامه داد: یکی دیگر از مسائل قابل بحث دانشگاه صنعتی کرمانشاه سرویس های حمل و نقل دانشجویان از خوابگاه تا دانشگاه است که این سرویس ها شامل سه دستگاه مینی بوس بنز است که یکی از آن ها فرسوده شد.
 
وی با اعلام اعتراض دانشجویان در مورد سرویس ها به مسئولان دانشگاه صنعتی پیشنهاد کرد با توجه به حسن رفتار رانندگان سرویس ها و تعهد کاری آنان، در صورت امکان مسئولان دانشگاه اقدام به تعویض خودروهای سرویس کرده و چند دستگاه اتوبوس مناسب تر در اختیار آنان قرار دهند که با این کار هم رفاه دانشجویان تامین می شود و هم رانندگان از سرو کله زدن با این ماشین های فرسوده راحت می شوند.
 
این دانشجو گفت: در ضمن گاهی اوقات که تعداد دانشجویان زیاد است به علت کمی سرویس ها دانشجویان مجبورند بیش از ظرفیت سرویس ها سوار شوند که این امر با برنامه ریزی درست قابل حل است.
 
سلف سرویس دانشگاه صنعتی کرمانشاه
 
وی ادامه داد: و اما سلف، محل توزیع غذا برای دانشجویان دختر و پسر با فاصله ای شبیه به نانوایی مشترک است که البته گاهی با توجه به تعداد حداکثر 600 نفر دانشجوی دختر و پسر حدودا یک ساعت باید در صف غذا ایستاد.
 
این دانشجو تصریح کرد: متاسفانه ارائه غذا به دانشجویان در این دانشگاه با ژتون انجام می شود که مشکلات زیادی به همراه دارد مثلا هفته اول هر ترم دانشجویان ژتون ندارند و یا گاهی اوقات تغییر در تعداد ژتون ها آمار غذا را تغییر می‌دهد، گاهی اوقات دانشجویی ژتون می گیرد؛ اما کاری پیش آمده و به سلف نمی رسد و این در حالی است که او هزینه ژتون را متحمل می شود.
 
وی افزود: اغلب دانشگاه ها ارائه غذا را با کارت غذا انجام می دهند؛ البته این مطلب پیشنهاد شده اما جواب آقایان تعدد محل های ارائه غذا برای دانشجویان است که محل توزیع نهار همان ساختمان کلاس ها و محل توزیع شام مکان نامبرده برای دانشجویان دختر و خوابگاه خیابان حداد عادل برای دانشجویان پسر است.
 
وضعیت ساختمان دانشگاه
 
دانشجوی دیگر گفت: پروژه ساخت دانشگاه صنعتی کرمانشاه در سال 83 تصویب شد و این دانشگاه با تاخیر سه ساله در سال 86 اقدام به پذیرش دانشجو کرد؛ البته بدون هیچگونه فضای آموزشی مستقل و کلاس های آموزشی دانشجویان این دانشگاه به مدت 20 ماه در دانشکده علوم دانشگاه رازی برگزار می‌شد.
 
وی ادامه داد: پس از گذشت 20 ماه البته به سختی مسئولان موفق به اجاره ساختمان اسبق سازمان ملی جوانان شدند که البته تا مدتی به همراه پرسنل اداره مبارزه با مواد مخدر با هم در یک ساختمان بودند.
 
این دانشجو افزود: محل احداث پروژه مذکور که نزدیک دانشکده کشاورزی دانشگاه رازی کرمانشاه است،  کلنگ آن در سال 86 به زمین خورد و میزان پیشرفت این پروژه تا سال 91 فقط در حد اسکلت بندی ساختمان بوده و معلوم نیست که تکمیل آن با این وضعیت تا چه مدت به طول انجامد.
 
وی ادامه داد: مسئولان علت این تاخیر را کمبود بودجه بیان می کنند که این امر نیاز به پیگیری دارد تا معلوم شود علت چیست؟ خلاصه اینکه دانشگاه صنعتی 9 سال است که کلید خورده؛ اما ساختمان مستقلی ندارد و در مقایسه با دانشگاه های هم دوره خود اختلافات کیفی بسیاری دارد که مایه بسی تاسف است.
 
وضعیت فعلی ساختمان دانشگاه صنعتی
 
این دانشجو خاطرنشان کرد: از سال 88 دانشگاه در ساختمان اسبق سازمان ملی جوانان بود که با افزاش ظرفیت در سال 89 یک ساختمان دیگر با فاصله ای حدود 600 متر اجاره شد ساختمان کلاس ها با عنوان دانشگاه انرژی که دارای هشت طبقه و بیش از 100پله 25 سانتی است که تردد در آن چه برای دانشجویان و چه برای اساتید بسیار مشکل و مشقت بار است.
 
این دانشجو افزود: این ساختمان شامل بخش اداری، اتاق مدیران گروه، کلاس ها و آزمایشگاه و نمازخانه نامناسب و سلف سرویس است که آزمایشگاه ها از نظر فضا محدودند و از نظر تجهیزات کامل نیستند، نمازخانه در طبقه هفتم آن است که فضای نامناسبی برای نماز خواندن است.
 
وی گفت: در حال حاضر دانشگاه صنعتی کرمانشاه دارای چهار ساختمان با عناوین ساختمان اصلی اداری، دانشکده انرژی، ساختمان پژوهش و ساختمان گروهIT  و سخت افزار است که این مجموعه در ابتدای شهرک صدرا تا قبل از میدان شهرک پردیس قرار گرفتهاست.
 
 
این دانشجو تصریح کرد: محل های نامبرد به طور کلی مسکونی بوده و این مجموعه روی بلواری قرار دارد که محل تردد اتومبیل های سواری و سنگین بسیاری است و سرو صداهای زیادی که تولید می شود به دلیل عدم تجهیز ساختمان ها به پنجره های چند جداره و عایق صدا باعث اختلال در تمرکز اساتید و دانشجویان می شود.
 
این دانشجو بیان داشت: به هر حال کسی که برای عبور از کنکورسراسری زحمت کشیده است، از محل تحصیل خود در مقطع آموزش عالی انتظارهایی دارد که درست و به جایند.
 
وی خاطرنشان کرد: امیدوارم با همت و پیگیری مسئولان دانشگاه و حمایت مسئولان استانی هرچه زودتر شاهد اتمام پروژه ساخت دانشگاه صنعتی کرمانشاه البته با کیفیت مطلوب باشیم؛ البته ظاهرا ریاست دانشگاه تصمیم دارد حریم مشخصی را با کشیدن حصار در اطراف ساختمان های دانشگاه مشخص کند. 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
پرنيا سليماني
-
۱۸ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۴
واقعا كه همينطور است ما از لحاظ ساختماني و سلف سريس در موقعيت وحشتناكي قرار داريم خواهشمنديم كه اقدامات لازم را انجام دهيد.
4
0
me
Iraq
۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۷
سلام
الان ک سال94 است بازم شرایط دانشگاه همونه.با این تفاوت ک سرویس های رفت و برگشت دانشگاه از سه دستگاه مینی بوس بنز به شیش هفتا ارتقا یافته و وعده ساختمان جدید دانشگاه را میدهند.وضعیت سلف بده و خوابگاه هم تغییری نکرده همان خوابگاه سابقه با این تفاوت ک هزینش در هر ترم 4500000ریال
لطفا پیگیری کنید......
5
0
پربازدیدترین آخرین اخبار