به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دهقانی فیروز آبادی، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: فرهنگی در بین ما جا افتاده که دانش بنیان ها را حمایت کنیم؛ اما من اعتقاد ندارم؛ بلکه باید دانش بنیان ها ما را حمایت کنند.
دهقانی اضافه کرد: ارزش مالکیت فکری در دنیا مورد توجه قرار گرفته؛ وقتی از دانش بنیان صحبت می کنیم، ارزش افزوده های بسیار بالایی ایجاد می کند.
وی ادامه داد: دنیا دنیای رقابت در حوزه دانش است و علم قدرت و فرمانروایی را رقم می زند.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری اضافه کرد: الان اگر محصولی از دانش بنیان وقتی هست انقدر ارزشمند است که باید برایش صف بکشند.
وی ادامه داد: اگر این فضا را درست بسازیم که مشتریان بانک ها و مردم بدانند که سرمایه گذاری بر روی دانش بنیان ها می تواند ارزش افزوده های هزار برابری ایجاد می کند، قطعا بانک دنبال اینها می آیند.
دهقانی فیروزآبادی یادآور شد: اگر جایگاه دانش بنیان ها را درست تبیین کنیم که می توانند توسعه ایجاد کنند قطعا رشد و توسعه ایجاد می شود.
معاون علمی رئیس جمهور افزود: در ارزش دانش از هر چیز دیگری بالاتر است، بعضا محصولی داریم که یک واحد قیمت تمام شده آن است و ۱۰ واحد به فروش می رود. در واقع ۹ واحد آن قیمت مالکیت فکری آن محصول است.
وی خاطرنشان کرد: صنعت دانشبنیان به جای آنکه روی سخت افزار و ساختمان استوار باشد، بیشتر روی مغزها و فکرها استوار است و ارزشهای بالایی ایجاد می کنند.
دهقانی فیروآبادی ادامه داد: از این رو هر چه سریعتر به سمت اقتصاد دانشبنیان حرکت کنیم، قطعا مزه این اقتصاد و رفاه و آرامشی و تولید ثروتی که ایجاد می کند، بر زندگی همه مردم اثر گذار خواهد بود.
وی وجه تمایز کارخانه نواوری امیدی نو با سایر کارخانهها را همکاری بانک با آن دانست و اظهار کرد: اینکه بانکی به طور جدی پای کار باشد و بر روی حوزهای پیشرو در دنیا متمرکز شود، بسیار مهم است؛ چرا که ترکیب موضوع هوشمند سازی با این همکاری ها، اتفاقات بسیار جالبی را رقم خواهد زد.
وی با اشاره به شرکتهای مستقر در این کارخانه خاطرنشان کرد: ترکیب فناوری گردشگری، بانکداری و هوشمند سازی، ارزش افزوده جالبی را ایجاد می کند و ورود بانک به صورت پیشرو در این کارخانه نواوری اتفاق خوبی است که امروز اتفاق افتاده است.