آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۶۰۷۶
حجت‌الاسلام رستمی:

یکی از وظایف تشکل‌های دانشجویی، تحکیم بنیان‌های معنوی مجموعه است/ دانشگاه، مسئول تولید محتوای جنگ نرم‌افزاری است

حجت‌الاسلام رستمی خطاب به تشکل‌های دانشجویی تصریح کرد: وظیفه همه ما بالاخص تشکل‌های دانشجویی تحکیم بنیان‌های معنوی خودمان است، چرا که بنیان‌های معنوی قوی در سختی‌ها است که جواب می‌دهد و بسیاری از انسان‌ها در صحنه‌های مختلف کم آوردند که با تزکیه نفس و مراقبت می‌توان این کاستی‌ها را جبران کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در دیدار با نمایندگان اتحادیه‌های دانشجویی که در سالن اجتماعات شهید سلیمانی ساختمان مرکزی این نهاد برگزار شد، با آرزوی قبولی طاعات و عبادات و بهره‌مندی از فرصت ماه مبارک رمضان گفت: موضوع توجه به اغتنام فرصت‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت‌هایی که خداوند متعال برای بندگانش فراهم می‌کند، در مجموعه‌های جوان و تشکلی ارزشمندتر و حائز اهمیت بیشتری است.

وی ادامه داد: گاهی ما از این فرصت‌های الهی غفلت می‌کنیم چراکه این فرصت‌ها تکرار ناشدنی است. زمانی که فرصت تکرار ناشدنی از دست می‌رود، انسان را دچار حسرت می‌کند و دیگر هیچ چیز جبران‌کننده آن موقعیت از دست رفته نیست. ما در این ماه مبارک، شب قدری را داریم که بهتر از هزار ماه است که می‌شود مسیر یک عمر را در آن طی کرد. موضوع توجه به عبادت، تفکر، قرآن و تلاوت آن مخصوصا برای جوانان بسیار مهم و ارزشمند است.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در مورد تاخیر در اجرای «عملیات وعده صادق ۳» خاطرنشان کرد: گاهی این گزاره مطرح می‌‍ شود که چنانچه ما پس از شهادت اسماعیل هنیه زودتر پاسخ کوبنده به رژیم صهیونیستی می‌دادیم چه بسا اتفاقات بعدی در لبنان رخ نمی‌داد. افرادی که این گزاره را مطرح می‌کنند، تصدیق می‌کنند یک زمانی فرصتی برای اجرای این عملیات داریم و اگر این فرصت از دست برود، دیگر قادر به زنده کردن سید حسن نصرالله و برگرداندن فرماندهان مقاومت نخواهیم بود. یعنی زمانی که باید از فرصت استفاده می‌کردیم، نکردیم. شاید ده‌ها سال بگذرد تا شخصیت‌هایی مثل آنان را بتوان جبران و به جبهه مقاومت عرضه کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین رستمی خطاب به تشکل‌های دانشجویی تصریح کرد: این افراد نسبت به خود و محیط دانشگاه نقش موثر و مسئولیت سنگینی را بر دوش دارند. باید یک برنامه واقعی معنادار برای توجه به ارتقاء سطح معنویت در درون تشکل و محیط خود و دانشگاه داشته باشید. وظیفه همه ما بالاخص تشکل‌های دانشجویی تحکیم بنیان‌های معنوی خودمان است. چرا که بنیان‌های معنوی قوی در سختی‌ها است که جواب می‌دهد. بسیاری از انسان‌ها در صحنه‌های مختلف کم آوردند که با تزکیه نفس و مراقبت می‌توان این کاستی‌ها را جبران کرد.

وی افزود: امام خمینی (ره) در ماه مبارک رمضان همه برنامه‌های عادی خود را لغو می‌کردند و یکباره می‌دیدند ایشان در فضای متفاوت قرار دارند. مقام معظم رهبری در یکی از فرمایشات خود می‌فرمایند جوان که بودند هر سه روز یکبار قرآن را ختم می‌کردند الان دیگر با توجه به اشتغالات فراوان نمی‌شود این کار را انجام داد. ایشان می‌فرمایند در جوانی قدر این فرصت‌ها را بدانید؛ لذا بحث تحکیم بنیان‌های معنوی را در ماه رمضان جدی بگیرید. در ماهی که نفس کشیدن ما تسبیح و قرائت یک آیه قرآن، ثواب یک ختم قرآن را دارد باید خیلی قدر بدانیم.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر خود با مردم آذربایجان شرقی اظهار کرد: ایشان دوگانه سخت‌افزار و نرم‌افزار را مطرح کردند و فرمودند دشمن به سراغ جنگ نرم‌افزار رفته است و دنبال تغییر نظام فکری جامعه است. سپس تفاوت این نرم‌افزار و سخت‌افزار را بیان کردند. ممکن است جایی ابزار سخت‌افزاری کم داشته باشیم، اما ابزار نرم‌افزاری آن را جبران می‌کند. مراکز آموزشی و فعالین باید به تولید محتوای این جنگ نرم‌افزاری بپردازند.

حجت‌الاسلام والمسلمین رستمی در ادامه دانشگاه را مسئول تولید محتوای جنگ نرم‌افزاری خواند و گفت: دانشگاه مرکز آموزش است و نقش تشکل‌ها در تولید محتوای این جنگ نرم‌افزاری حائز اهمیت است. باید تشکل‌های دانشجویی به تقویت نرم‌افزاری خود بپردازند. جریان قوت درونی و ظرفیت‌های یک مجموعه می‌تواند به این امر دستیابی پیدا کند.

وی در پایان به اهمیت موضوع «عدالت و پیشرفت» تاکید کرد و افزود: یک جلد از مجموعه ۴۰ جلدی «ره‌نامه» به دیدگاه و نظرات رهبر معظم انقلاب در حوزه عدالت و پیشرفت اشاره شده است. ایشان منافاتی بین عدالت و پیشرفت نمی‌بییند و عدالت بدون پیشرفت را عقیم و پیشرفت بدون عدالت را نیز انحراف می‌دانند. ایشان عدالتی که منجر به پیشرفت شود، را اثربخش می‌دانند.

گفتنی است در ابتدای این دیدار نمایندگان اتحادیه‌های دانشجویی به دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پرداختند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار