عسکری غلامزاده مدیرعامل صندوق پژوهش و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره برنامه اصلی و مورد تمرکز این صندوق برای سال ۱۴۰۱ به ویژه درمورد هزینهها و تامین مالی بیان کرد: از آنجایی که سفرهای استانی از ابتدای تاسیس این صندوق تاکنون باعث شده تا ورودی طرحها به فراخوانهای صندوق با رشد چندبرابری مواجه شود لذا قصد داریم این سفرها را برای شبکهسازی، همافزایی و تبادل تفاهمنامه همکاری ادامه دهیم.
غلامزاده اظهار داشت: یکی دیگر از برنامههای امسال برای صندوق دانشگاه آزاد ایجاد دفاتر نمایندگی صندوق در استانهاست. همچنین فراهم کردن بستر تامین منابع مورد نیاز تبدیل ایده به نمونه اولیه برای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی و شکوفا کردن واحدهای برون مرزی دانشگاه را در برنامههای خود داریم.
مدیرعامل صندوق پژوهش و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی وام کارآفرینی خرد برای فارغالتحصیلان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی را از دیگر برنامهها دانست و ادامه داد: قرار است سرمایه ثبتی صندوق از محل آورده سهامداران تا ۲۵۰۰ میلیارد ریال افزایش یابد.
وی با اشاره به برنامههای صندوق برای حمایت ویژه از طرحهای تجاری سازی حوزه پژوهش و فناوری به ویژه در حوزه علوم پزشکی عنوان کرد: در دیدار با مدیرکل توسعه پژوهش، فناوری و نوآوری و مدیر مراکز رشد و تحقیقاتی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی آمار دستاوردهای فناورانه و تجاری سازی شده معاونت علوم پزشکی و خلاءهای این حوزه ارائه و تبیین شد.
غلامزاده تصریح کرد: با توجه به فعالیت ۱۰ مرکز رشد تخصصی علوم پزشکی در اقصی نقاط کشور باید توجه ویژه صندوق به طرحهای ارسالی از سوی این شرکتها معطوف گردد. از این رو جهت حمایت ویژه از طرحهای تجاری سازی حوزه پژوهش و فناوری معاونت علوم پزشکی، صندوق تمام ظرفیتهای خود را به کار خواهد گرفت.