کد خبر:۱۰۴۶۶۸۳
مشاور رئیس سازمان سنجش مطرح کرد

مدیریت استانی راهبردی مطمین برای تضمین کیفیت آزمون‌ها

مشاور رئیس سازمان سنجش گفت: مدیریت استانی، راهبردی مطمئن برای تضمین و تعالی کیفیت برگزاری آزمون‌ها است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مشاور رئیس سازمان سنجش و سرپرست مرکز تحقیقات، ارزشیابی، اعتبار سنجی و تضمین کیفیت آموزش عالی ۱۰ آذرماه ۱۴۰۱ در نشست با نمایندگان تام‌الاختیار وزیر علوم در برگزاری آزمون‌های سراسری در استانها، گفت: مدیریت استانی، راهبردی مطمئن برای تضمین و تعالی کیفیت برگزاری آزمون‌ها است.

رضا محمدی با اشاره به آزمون‌های سراسری به عنوان یک پدیده اجتماعی گفت: آزمون‌های سراسری، بخش راهبردی از فرآیند آموزش عالی است که حاصل آن انتخاب افرادی شایسته برای ورود به دانشگاه‌ها و مراکز و مؤسسات آموزش عالی کشور است. بدون شک، کیفیت برگزاری این آزمون‌ها تأثیری مستقیم و چشمگیر بر کیفیت آموزش و سطح تخصصی نظام دانشگاهی و جامعه دارد.

وی با اشاره به این نکته که برنامه‌ریزی و برگزاری آزمون‌ها وظیفه‌ای ملی است که متوجه همۀ آحاد جامعه و به صورت خاص، نظام دانشگاهی کشور است گفت: درحال حاضر، این آزمون در دورترین نقاط کشور برگزار می‌شود و فرآیند برگزاری آزمون‌های سراسری، مراحل و گام‌های متنوعی دارد که انجام کار و اثربخشی آن مستلزم نگاه علمی و حرفه‌ای به برگزاری آزمون و استفاده از تمام توان و ظرفیت‌های کشور است.

محمدی تصریح کرد: سازمان سنجش، بر مبنای نتایج بررسی‌های نظام‌مند خود و در جهت تعالی و تضمین کیفیت اجرای آزمون‌ها، درصدد است که مسئولیت برگزاری آزمون‌ها را در قالب سازمان اجرایی جدیدی تحت عنوان مدیریت استانی برگزاری آزمون‌های سراسری به دانشگاه‌های معین هر استان محول نماید.

وی تأکید کرد: انتظار می‌رود که بر مبنای آیین‌نامۀ تدوین شده در این خصوص، رئیس دانشگاه معین، با تشکیل ستاد استانی، نسبت به تدارک تمهیدات و برنامه‌ریزی آزمون‌ها تحت راهبری سازمان سنجش اقدام نماید؛ زیرا انجام این مهم، جز با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های استانی، میسر نخواهد بود.

سرپرست مرکز تحقیقات، ارزشیابی، اعتبار سنجی و تضمین کیفیت آموزش سازمان سنجش تصریح کرد: امیدواریم که تمامی نهاد‌های ذی‌صلاح هر استان، همکاری مناسبی را در جهت تحقق این وظیفه و برگزاری مطلوب آزمون‌ها با بسیج تمام امکانات خود به عمل آورند.

مشاور رئیس سازمان سنجش با اشاره به مهم‌ترین اهداف این طرح گفت: تحقق عدالت در اجرای آزمون‌ها از راه مدیریت مؤثر استانی، بهبود فرآیند اجرایی، هماهنگی و هم‌افزایی عوامل استانی با تسهیل ارتباطات و تعامل مستمر و سازندۀ آنها، سرعت عمل در تصمیم‌گیری و بهره‌مندی هرچه بیشتر از ظرفیت‌های استانی و تدارک و تمهیدات ارزیابی، اعتبار سنجی و نظارت دقیق و مستقیم بر فرآیند اجرای آزمون‌ها، از مهم‌ترین اهداف این طرح به شمار می‌رود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار