به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نخستین نشست این رویداد مبتنی بر مسابقه، در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار شد و مخاطبان پس از پشت سرگذراندن مباحثی نظری در خصوص روشهای آیندهپژوهی، با چیستی مسائل نوپدید و روش پرکردن بوم پیشبینی مسائل نوپدید آشنا شدند.
در این رویداد، همچنین برخی از چالشهای نوظهور مانند فناوریهای تحولآفرین، رخدادهای محتمل مبتنی بر تغییرات اجتماعی و سایر موضوعات نوین آینده مورد بحث قرارگرفتند.
فاطمه یزدیان، رئیس مرکز مطالعات زنان و خانواده دانشگاه تهران در این رویداد گفت: در رویداد نوآیند بنا داریم تا از طریق نگرشی خلاقانه و نوآورانه و مبتنی بر روشها و رویکردهای آیندهپژوهانه، برخی مسائلی را که در آینده رخ میدهند، احصا کنیم.
رئیس مرکز مطالعات زنان و خانواده دانشگاه تهران از طرحهای فرزندان دولت در قالب طرح معضلات سیاستهای فرزندآوری کنونی، چالشهای روابط زناشویی و فضای مجازی، هماهنگسازی برنامههای ترویجی در حوزه ازدواج و … به عنوان طرحهای خروجی این رویداد نام برد و گفت: این طرحها در قالب سیاستنامههایی در اختیار نهادهای حاکمیتی و اجرایی قرار گرفته و اجرای آنها با مشارکت تدوینکنندگان آنان صورت میگیرد.
یزدیان افزود: این طرحها همچنین با راهیابی در رویداد نهایی نوآیند، امکان اجرایی شدن در بخشهایی از برنامهریزیها و سیاستگذاریهای کلان کشور را نیز به دست میآورند.
فاطمه قاسمپور رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی، مریم اردبیلی مدیرکل بانوان شهرداری تهران، عطایی مشاور امور زنان و خانواده رئیس مجلس شورای اسلامی، زهرا سادات مشیر از فعالان حوزه زنان و خانواده، کوهی نماینده مرکز پژوهشهای مجلس و امیر عسگری مدیر خانه خلاق و نوآوری ترمه، داوران نخستین رویداد نوآیند بودند که طرحهای منتخب این رویداد را انتخاب و تقدیر کردند.