به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شرکت رویال صنعت سامانه در سال ۱۳۸۶ به منظور مهندسی معکوس بردهای الکترونیکی با تکیه بر نیروی توانمند داخلی تاسیس شد. با توجه به اینکه موسسان شرکت از اساتید برجسته دانشگاه بودند پروژههای صنعتی بسیار مهمی را در صنایع مختلف کشور به انجام رساند.
دانیال خوشبیان، عضو شرکت دانش بنیان رویال صنعت سامانه در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به فعالیت این شرکت گفت: شرکت رویال صنعت سامانه جز شرکتهای فناور برتر در سال گذشته بوده است. حوزه کاری ما مهندسی معکوس تجهیزات الکترونیکی مکانیکی است همچنین عمده کار ما در چند سال اخیر حوزه خودرویی بوده است.
وی با اشاره به ساخت موتور خودروی جک به شیوه مهندسی معکوس گفت: صفر تا صد موتور خودرو جک j۵ را مهندسی معکوس، طراحی و تولید کردیم همچنین سنسور اکسیژن خودرو در مرحله تولید است.
خوشبیان با تاکید بر اینکه شرکتهای دانش بنیان نیاز به تسهیلات دارند گفت: ما به عنوان یک شرکت دانش بنیان هیچ تسهیلات خاصی دریافت نکردیم. کالاهایی همچون سنسور اکسیژن خودرو جزء کالاهای تحریمی است که ما قادر به تولید شدیم همچنین ساخت موتور خودرو جک علاوه بر صرفه جویی ارزی، دانش فنی کشور را نیز بالا برده است.
عضو شرکت دانش بنیان رویال صنعت سامانه ادامه داد: اگر از نظر مالی حمایت شویم در صادرات حرفی برای گفتن خواهیم داشت.
خوشبیان با اشاره به اشتغالزایی این شرکت گفت: به طور مستقیم برای ۹۰ نفر و غیر مستقیم برای ۲۰۰ نفر اشتغالزایی کردیم. تمام مهندسان و نیروهای فنی ما فارغ التحصیل دانتشگاه امیرکبیر، شریف و دیگر دانشگاههای معتبر هستند. شرکت ما جز شرکتهای نادری است که به جای تعدیل نیرو، هر سال نیروی جدید نیز جذب میکند؛ هدف ما این است که به جوانان میدان دهیم.
وی در آخر با اشاره به حمایت انتظار حمایت ارگانهای مختلف از دانش بنیانها گفت: حمایتها در حد تخصیص نشان شرکت فناور برتر است و نه بیشتر؛ شرکتی که فناور برتر است انتظار حمایت از ارگانهای بیشتری را دارد. تا الان حمایت نشدیم اگر حمایتها صورت گیرد روند مثبت تری خواهیم داشتم ما به یک خودباوری واقعی رسیدیم و آن را لمس کردیم اگر حمایت شویم؛ با انرژی بیشتری فعالیت خود را ادامه میدهیم.