آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۷۳۲۵
آخر هفته با استان‌ها|

از واکنش تشکل‌های دانشجویی به اقدام پارلمان اروپا تا پیگیری طرح نهضت ملی مسکن / شفافیت در شهرداری‌های کرمان و جغتای به کجا رسید؟

در واکنش به اقدام اروپا در تحریم سپاه پاسداران تعدادی زیادی از دفاتر تشکل‌های دانشجویی در سراسر کشور نسبت به این اقدام واکنش نشان دادند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، در واکنش به اقدام اروپا در تحریم سپاه پاسداران تعدادی زیادی از دفاتر تشکل‌های دانشجویی در سراسر کشور نسبت به این اقدام واکنش نشان دادند.

از واکنش تشکل‌های دانشجویی به اقدام پارلمان اروپا تا پیگیری طرح نهضت ملی مسکن / شفافیت در شهرداری‌های کرمان و جغتای به کجا رسید؟

بیشتر بخوانید:
اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه چیزی جز تاکتیک‌های رسانه‌ای در جنگ ترکیبی نیست

اتحادیه‌ای که خود داعیه‌گر حقوق بشر هست ضد حقوق بشر فعالیت می‌کند / سپاه پاسداران یاری‌گر مظلومان جهان اسلام است

رفتارهای شیطنت آمیز اروپا عواقب سنگینی دارد / سپاه پاسداران در صف اول مبارزه با تروریسم بوده است

اقدام اتحادیه اروپا توهین به شعور جامعه نخبگانی اروپائیان است / آیا اتحادیه اروپا ۱۰۰ میلیون کشته جنگ جهانی اول و دوم را به خاطر ندارد؟

تحریم سپاه پاسداران غیرقانونی و خنده‌دار است / اروپایی‌ها درک درستی از شرایط داخلی ایران ندارند

اقدام پارلمان اروپا چیزی جز دخالت آشکار در امورات یک کشور نیست

قدرت بازدارندگی سپاه خار چشم بدخواهان اسلام و ایران است / دستگاه دیپلماسی در برابر اقدام پارلمان اروپا، عزتمندانه عمل کند

قراردادن نام سپاه در گروه‌های تروریستی نشانه ضعف میدانی اروپایی‌ها در شرق آسیاست

 

اجرای طرح نهضت ملی مسکن همچنان ادامه دارد
طرح نهضت ملی مسکن از مهمترین وعده‌های دولت است که اجرای این طرح همچنان در حال اجراست اما موانعی نیز برای ساخت مسکن وجود دارد.

در استان همدان، براساس اظهارات مدیرکل راه و شهرسازی این استان، ۹۶ هکتار زمین برای طرح نهضت ملی مسکن تأمین شده و طرح در این اراضی در حال اجرا است، اما برای ساخت حداقل ۱۰۰ هزار واحد مسکونی به حدود ۲ هزار و ۷۳۹ هکتار زمین نیاز است.

براساس گزارش‌های اداره کل راه و شهرسازی همدان تاکنون بیش از ۵۰ هزار نفر از متقاضیان مسکن در این استان پرونده خود را تکمیل کرده اند که از این تعداد حدود ۴۵ هزار نفر متقاضی مسکن در طرح نهضت ملی هستند و حدود ۴۰۰۰ نفر هم متقاضی مسکن در طرح اقدام ملی مسکن هستند. همچنین در این گزارش اعلام شده که مقدار زمین برای این تعداد از متقاضیان حدود ۷۰۰ هکتار است که به گفته مدیرکل راه و شهرسازی همدان تاکنون ۹۶ هکتار زمین برای اجرای این طرح تأمین شده و عملیات ساخت این واحد‌های مسکونی هم آغاز شده است.

از واکنش تشکل‌های دانشجویی به اقدام پارلمان اروپا تا پیگیری طرح نهضت ملی مسکن / شفافیت در شهرداری‌های کرمان و جغتای به کجا رسید؟


همچنین در استان ایلام نیز، استاندار ایلام با اشاره به ابلاغیه ریاست محترم جمهور، از اعطا ۵۰۰ متر مربع زمین رایگان برای افرادی که که قصد بازگشت به روستا و مهاجرت معکوس دارند خبر داد و گفت: طبق دستور رئیس جمهور در جهت مهاجرت معکوس ۵۰۰ متر زمین رایگان به متقاضیان ساخت مسکن روستایی اعطا می‌شود که قصد بازگشت به روستا‌ها را دارند.

از واکنش تشکل‌های دانشجویی به اقدام پارلمان اروپا تا پیگیری طرح نهضت ملی مسکن / شفافیت در شهرداری‌های کرمان و جغتای به کجا رسید؟


در استان قزوین نیز نماینده شهر قزوین و عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی درباره میزان الحاق زمین‌های حاشیه شهر‌ها در قوزین به این طرح توضیح داد: قزوین در این زمینه از استان‌های پیشرو است. خوشبختانه در قزوین فعالیت خوبی داشته‌ایم و دومین استان از نظر پیشرفت مسکن ملی است و مسکن‌های دو طبقه و سه طبقه ساخته شده که از کیفیت خوبی برخوردار هستند.


وی در رابطه با روند اعطای زمین در استان قزوین افزود: همانطور که گفته شد قزوین دومین استان از نظر پیشرفت مسکن ملی بوده است ودر قزوین هیچ گونه مشکل زمین نداریم.

بیشتر بخوانید:
اعطای ۵۰۰ متر زمین رایگان به متقاضیان ساخت مسکن روستایی در ایلام

ضعف در اعطای تسهیلات مسکن را از سوی بانک مرکزی می‌بینیم / در قزوین مشکل زمین وجود ندارد

احداث خانه‌های ۳۰ هزار متقاضی مسکن ملی در شهر جدید حورا / استانداری همدان برای احداث شهر جدید عجله دارد!

 

شفافیت در شهرداری‌های کرمان و جغتای
 برنامه دادستان این هفته درباره شفافیت در شهرداری‌های کشور در ارتباط تصویری با سعید شعرباف، شهردار کرمان و احمد خدایی، شهردار جغتای (از توابع استان خراسان رضوی) برگزار شد.

از واکنش تشکل‌های دانشجویی به اقدام پارلمان اروپا تا پیگیری طرح نهضت ملی مسکن / شفافیت در شهرداری‌های کرمان و جغتای به کجا رسید؟


شهردار کرمان درباره شفافیت در شهرداری‌ها عنوان کرد: عدد و رقم‌هایی که در شهرداری‌ها جابه‌جا می‌شود، اعداد بسیار بزرگی است و فقط پنج کلانشهر بزرگ کشور بالای ۱۰۰ همت بودجه سالانه دارند و نظارت کمتری بر روی این مبالغ وجود دارد، ولی مهمترین بخش شفافیت در شهرداری‌ها امضا‌های طلایی است.

سعید شعرباف ادامه داد: بیشتر فساد‌ها در ساختار شهرداری‌ها به سمت قراردادها، ترک تشریفات و پرونده‌های حقوقی کلان، پرونده‌های ماده ۱۰۰ و شهرسازی حرکت می‌کند، اما جایی که بیشترین ممانعت از شفافیت صورت می‎گیرد جایی است که ثروت و قدرت در آن جریان دارد؛ لذا بنابر تجربه زیرساختی را برای انتشار فیش حقوقی تمامی کارکنان شهرداری کرمان ایجاد کردم و به عبارتی ما برای اولین بار توانستیم ماده ۲۶ قانون برنامه توسعه که مجموعه‌ای از ارگان‌های دولتی را مجبور می‌کرد حقوق و مزایای کارمندان خود را منتشر کنند، عملیاتی کنیم.

در بخش بعدی برنامه احمد خدایی نصر شهردار جغتای درباره شفافیت در شهرداری جغتای گفت: ما ابتدائا برای برقراری سامانه جامع شفافیت چهار سامانه تعریف کردیم که یک از آن‌ها سامانه حقوق و دستمزدهاست و بعد‌ها اسم سامانه را به سامانه پرداخت‌ها تغییر دادیم و کلیه پرداختی‌هایی که به کارکنان، مدیران و شخص شهردار پرداخت می‌شود را در یک سامانه ارائه می‌شود.

شهردار جغتای در ادامه بیان کرد: اولین جایی که ما در عرصه اجرا دست گذاشتیم سامانه پرداخت‌ها بود؛ حساب کتاب مبالغ و بحث شفافیت در شهر‌های بزرگ و کلانشهر‌ها با شهر‌های کوچک متفاوت است به عنوان مثال ما برای بالا آوردن این سامانه‌ها ۱۰۰ میلیون هزینه نیاز داشتیم که شهرداری جغتای این مبلغ را نداشت، ولی از شفافیت کوتاه نیامدیم و در قالب انتشار فایل pdf در سایت و فضای مجازی شفافیت را اجرا کردیم.

بیشتر بخوانید:
شَعرباف: تمام اطلاعات مربوط به کمیسیون ماده صد شهرداری کرمان را منتشر خواهیم کرد / خدایی: شفافیت شهرداری جغتای می‌تواند الگوی ۶۰۰ شهر کوچک باشد


مطالعات محیط زیستی برای فعالیت ۲۰ معدن در عنبران انجام شده؟
سیاست‌های دولت سیزدهم برای فعالیت معادن در راستای توسعه اقتصادی بدون تکیه بر فروش نفت توصیف شده، اما به اذعان اکثر کارشناسان، اگر صدور مجوز برای فعالیت معادن، بدون توجه به ضوابط محیط زیستی باشد، می‌تواند به آینده محیط زیست کشور آسیب‌های غیرقابل جبرانی وارد کند.

وعده فعال سازی پنج هزار معدن غیرفعال و صدور مجوز برای فعالیت این معادن که از سوی دولت سیزدهم اعلام شده، شاید بتواند نوید‌هایی برای توسعه اقتصادی کشور بدهد، اما روی دیگر این سکه، آسیب به محیط زیست است. مساله‌ای که به نظر می‌رسد به سادگی قابل حل نباشد. مثلا در یک روستا در اردبیل مجوز فعالیت برای ۱۷ معدن صادر شده است. آماری که آیت الله عاملی، امام جمعه اردبیل در خطبه‌های نماز جمعه به آن اشاره کرد. در این شرایط می‌توان امیدی به مطالعات محیط زیستی داشت؟

از واکنش تشکل‌های دانشجویی به اقدام پارلمان اروپا تا پیگیری طرح نهضت ملی مسکن / شفافیت در شهرداری‌های کرمان و جغتای به کجا رسید؟


بیشتر بخوانید:
مطالعات محیط زیستی برای فعالیت ۲۰ معدن در عنبران انجام شده؟ / دود آسیب‌ها در چشم مردم و محیط زیست

سفر معاون اول رئیس جمهور و جمعی از وزرا به سیستان و بلوچستان

محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور  روز سه‌شنبه در بازدید از چاه نیمه‌های منطقه سیستان که با حضور وزیر نیرو، وزیر نفت، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و مدیران استانی انجام شد، با تاکید بر اینکه دولت متعهد به تامین آب آشامیدنی برای مردم سیستان و بلوچستان است اظهارداشت: دولت سیزدهم با جدیت طرح انتقال آب از دریا و استخراج آب‌های زیرزمینی به این استان را پیگیری می‌کند تا مشکلات کم‌آبی و خشکسالی مردم این منطقه به طور ریشه‌ای حل شود.

وی همچنین به برنامه‌های دولت سیزدهم و وزارت نیرو برای حل مشکلات آب سیستان و بلوچستان اشاره کرد و افزود: تامین آب از طریق چاه‌های ژرف و آب‌های سطحی تا بهار سال آینده از برنامه‌های کوتاه مدت و همچنین بهره‌برداری از طرح‌های انتقال آب استانی حداکثر تا ۲ سال آینده از برنامه‌های میان مدت دولت است.

از واکنش تشکل‌های دانشجویی به اقدام پارلمان اروپا تا پیگیری طرح نهضت ملی مسکن / شفافیت در شهرداری‌های کرمان و جغتای به کجا رسید؟
همچنین جواد اوجی وزیر نفت در حاشیه بهره‌برداری از پالایشگاه تولید قیر در شهرک کامبوزیا زاهدان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه از ۵۰۰ کیلومتر شبکه گازرسانی به شهر زابل ۴۷۰ کیلومتر آن اجرا شده است، گفت:
به گفته همکارانم در شرکت گاز استان سیستان و بلوچستان ۲۰۰ کیلومتر آن تزریق گاز و بیش از ۴ هزار علمک در این شهرستان نصب شده است.

بیشتر بخوانید:

افغانستان باید به حقابه هیرمند متعهد باشد / دولت مشکلات آبی سیستان و بلوچستان را به طور ویژه پیگیری می‌کند

تصمیم‌گیری برای ساخت ۵۰ جایگاه عرضه سوخت در سیستان و بلوچستان/ برنامه ریزی جهت احداث خط انتقال فرآورده نفتی به استان

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار