به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهدی باقری امروز در نشست خبری به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی در محل وزارت بهداشت، دستور واضحی که از سوی وزارت بهداشت در حوزه استعداد درخشان وجود دارد، تکریم نخبگان است. برنامه های ما به گونه ای است که تا می توان نخبگان را نگهداشت و از مهاجرت نخبگان جلوگیری کنیم.
مدیر امور نخبگان و استعدادهای درخشان وزارت بهداشت اظهار داشت: یکی از موضوع های مهم در حوزه نخبگان علوم پزشکی برگزاری المپیادهای علمی است. سعی کردیم المپیاد از حالت رقابت کنکوری خارج شود و برای دانشجویان پودمان هایی را با همراهی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند برگزار کردیم تا آماده این تورنمنت علمی شوند.
وی افزود: دارندگان مدال های نقره و برنز المپیادهای علمی وزارت بهداشت مجوز ادامه تحصیل به دوره های بالاتر را پیدا کرده اند.
باقری خاطرنشان کرد: حدود ۹ طرح منتخب نخبگی از وزارت بهداشت و وزارت علوم در مدیریت امور نخبگان و استعدادهای درخشان وزارت بهداشت قابل بررسی است و از طرح منتخب شبیه ساز با اسم معاونت آموزشی وزارت بهداشت به زودی رونمایی می شود و در اختیار دانشگاه های علوم پزشکی قرار می گیرد.
وی گفت: آیین نامه تسهیل ادامه تحصیل استعدادهای درخشان و همچنین آیین نامه ۴۰ امتیازی مربوط به دانشجویان علوم پزشکی بازنگری می شوند.
مدیر امور نخبگان و استعدادهای درخشان وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: استفاده بهینه از نخبگان در قرارگاه راهیان پیشرفت مورد توجه قرار گرفته است. به این ترتیب از توان نخبگان و استعدادهای درخشان در حل مسایل سخت درمانی و حوزه درمان بیماران خاص بهره گرفته می شود.
وی از ایجاد شبکه ملی نخبگان در وزارت بهداشت خبر داد و گفت: این شبکه به صورت یک پلتفرم طراحی شده است که با طبقه بندی های مختلف امکان دریافت تسهیلات برای نخبگان وجود دارد و از توان نخبگان هم برای خروجی مشترک تحقیقاتی استفاده می شود.
باقری اظهار داشت: ۵ هزار و ۵۰۰ نفر از دانشجویان علوم پزشکی به عنوان استعداد درخشان احراز شده اند که این شبکه ملی می تواند به محلی برای تبادل علاقمندی ها و فرآیندهای مرتبط با حوزه کاری نخبگان تبدیل شود.