آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۰۶۵۹

عاملی: بیش از یک هزار نفر از استادان دانشگاه‌های دولتی عضو شبکه فراگیر شفا شدند

رئیس شورای تخصصی تحول و ارتقای علوم انسانی اعلام کرد که بیش از یک هزار نفر از استادان دانشگاه‌های دولتی برای همفکری در تدوین سند ملی تحول علوم انسانی، اجتماعی و هنر عضو شبکه فراگیر اساتید (شفا) شدند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام سعیدرضا عاملی در نشست مشترک با حسین سیمایی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به نقش زیربنایی علوم انسانی، اجتماعی و هنر در پیشرفت کشور اشاره و بر ضرورت روزآمدسازی و تدوین اسناد جامع و متناسب با اقتضائات اسلامی و بومی تأکید کرد.

وی اظهار داشت: یکی از اقدامات مهم شورای تخصصی تحول و ارتقای علوم انسانی، تشکیل «شبکه فراگیر اساتید با عنوان شفا» برای اولین بار در کشور است.

رئیس شورای تخصصی تحول و ارتقای علوم انسانی افزود: این شبکه با مشارکت استادان دانشگاهی، حوزوی و نخبگان علوم انسانی، اجتماعی و هنر، به تدوین و انجام ۴۰ طرح در راستای به‌روزرسانی بخش علوم انسانی، اجتماعی و هنر نقشه جامع علمی کشور و تدوین سند ملی تحول علوم انسانی، اجتماعی و هنر با همکاری دانشگاه‌ها و پژوهشکده‌های علوم انسانی اقدام کرده است.

حجت‌الاسلام عاملی گفت: تمامی دانشگاه‌های کشور در این پنج ماه مشارکت فعالی داشته‌اند و تاکنون بیش از ۶۰ درصد دانشگاه‌ها عضو این شبکه شدند و این شورا قصد دارد با همکاری دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه، پژوهشگاه‌ها و مؤسسات علمی، بستری برای نقش‌آفرینی اساتید منتخب فراهم کند و از طریق سکوهای جمع‌سپاری، شرکت در رویدادهای علمی، گروه‌های کانونی و پروژه‌های دلفی، از مشارکت آن‌ها بهره‌مند شود.

رونمایی از سامانه برخط ویژه مشارکت اساتید

وی اعلام کرد که در آینده نزدیک سامانه برخط ویژه مشارکت استادان و دانشمندان حوزه علوم انسانی اجتماعی و فرهنگی رونمایی می شود که می‌تواند تجربه نوینی را از تأمین مشارکت استادان در تدوین سند ملی تحول علوم انسانی، اجتماعی و هنر رقم بزند.

همچنین در این نشست، فرآیند تهیه پیش‌نویس آیین‌نامه ارتقای اعضای هیات‌علمی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی، ویژه علوم انسانی، اجتماعی و هنر با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و سایر اعضای موسسه تحقیقات سیاست علمی کشور ارایه شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار