آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۱۵۲۷

تلاش رژیم صهیونیستی برای تسلط بر شرق نوار غزه

رژیم صهیونیستی در راستای افزایش فشار بر حماس برای پذیرش پیشنهاد جدید این رژیم در مذاکرات آتش‌بس، حملات هوایی و زمینی خود را شدت بخشیده است تا با ایجاد شکاف داخلی بین ساکنان غزه و این جنبش به اهداف خود در این مذاکرات دست یابد.
تلاش رژیم صهیونیستی برای تسلط بر شرق نوار غزه

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از سایت خبری نیوز وان (מחלקה ראשונה) در رژیم صهیونیستی، نیروهای ارتش این رژیم در حال تشدید جنگ زمینی و هوایی خود در شرق نوار غزه هستند.

بر اساس این گزارش، خبرنگار شبکه فلسطینی القدس در این زمینه گزارش داده است که هواپیماهای ارتش صهیونیستی محله الشعف، نزدیک منطقه روضة البشیر در شرق غزه و محدوده کوه السورانی در شمال شرقی این باریکه را تحت بمباران شدید خود قرار دادند.

طبق ادعای شبکه خبری صهیونیستی، مواضع فرماندهی مقاومت غزه در کوه السورانی که بر تمام مناطق شرقی غزه و بخش‌های وسیعی از ضلع غربی آن مشرف است، مورد هدف ارتش رژیم اشغالگر قرار گرفته است.

طبق این ادعا، در راستای بمباران شرقی نوار غزه توسط جنگنده‌های اسرائیلی، تانک‌های این رژیم نیز به سمت کوه السورانی و نیز کوه الریس در منطقه التفاح در حال پیشروی هستند.

در همین راستا، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و اسرائیل کاتس، وزیر جنگ این رژیم در روزهای اخیر هشدار داده‌اند که در پی امتناع حماس از آزادی اسرای صهیونیستی، اسرائیل حملات خود به غزه را تشدید خواهد کرد.

به گفته آنها، حماس با امتناع از پذیرش پیشنهاد جدید این رژیم در مذاکرات آتش‌بس، به ناکام گذاشتن تلاش‌ها برای دستیابی به توافق ادامه می‌دهد و اسرائیل نیز برای افزایش فشار نظامی با هدف تغییر مفاد مذاکرات به تشدید حملات خود در غزه می‌پردازد.

این خبر در حالی است که شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش کرده است که نتانیاهو اخیرا بحث گسترش عملیات نظامی در غزه را بررسی کرده و قصد عملیاتی کردن آن را دارد، ولی فرماندهان ارتش مخالفت و تأکید کرده‌اند که این اقدام از سوی اسرائیل موجب آسیب به روند مذاکرات آتش‌بش و به خطرافتادن جان اسرا می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار