آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۳۸۳۱
در نشست روسای ستاد‌های استانی نمایندگان تام‌الاختیار و مسئولان حفاظت آزمون سراسری ۱۴۰۴؛

سیمایی صراف: فعلا جایگزین برای کنکور نداریم/ مقررات این آزمون باید ثابت باشد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: مقررات کنکور باید عادلانه، ثابت و عاقلانه باشد و افراد از همان ابتدا از مقررات اطلاع داشته باشد و به سمت ثبات و پیش‌بینی‌پذیری برویم.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین سیمایی صراف روز جمعه در نشست روسای ستاد‌های استانی نمایندگان تام‌الاختیار و مسئولان حفاظت آزمون سراسری ۱۴۰۴ به میزبانی سازمان سنجش اظهار داشت: کنکور، رویداد بزرگی است که یک میلیون نفر شرکت‌کننده دارد و خانواده‌های آنها درگیر هستند.

وی با بیان اینکه در کشور ما کنکور، مساله‌ای سرنوشت‌ساز به شمار می‌آید، افزود: در کشور‌های دیگری همچون چین نیز کنکور برای طبقه متوسط جامعه، مساله حیاتی است.

وزیر علوم با انتقاد از ثابت نبودن مقررات گفت: مقررات باید عادلانه، ثابت و عاقلانه باشد و افراد از همان ابتدا از مقررات اطلاع داشته باشد و امیدوارم ما به سمت ثبات و پیش‌بینی‌پذیری برویم و اینکه مقررات تغییر کند، ظلم است.

سیمایی به ضرورت حفظ سلامتی و ایمنی در برگزاری آزمون اشاره کرد و گفت: نوع آموزش، مسیر توسعه را مشخص می‌کند و آینده کشور از خلال مسائل کنکور و آموزش تعیین می‌شود.

وی با تاکید بر اهمیت ایجاد فضای مطلوب برای آزمون و احترام به خانواده‌ها گفت: فضای آزمون باید محترم باشد و عزت و شخصیت شرکت‌کنندگان و خانواده‌های ان‌ها حفظ شود.

آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ در دو نوبت برگزار می‌شود که رقابت داوطلبان نوبت اول در تاریخ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت‌ماه و نوبت دوم در روز‌های ۵ و ۶ تیرماه خواهد بود.

ثبت‌نام متقاضیان شرکت در دومین نوبت آزمون سراسری امسال نیز در دو بازه زمانی صورت گرفت که در بازه نخست؛ از ۲۲ تا ۲۸ اسفندماه ۱۴۰۳، بیش از ۵۷۸ هزار نفر با مراجعه به درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش، ثبت‌نام خود را انجام دادند.

دومین بازه ثبت‌نام آزمون سراسری ۱۴۰۴ نیز از ۱۶ تا ۲۱ فروردین انجام شد و در نهایت ۸۲۳ هزار نفر در نوبت دوم آزمون سراسری امسال ثبت نام کردند و در مجموع متقاضیان آزمون سراسری ۱۴۰۴ (در نوبت اول و دوم) به ۹۵۷ هزار و ۷۹۸ نفر رسید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار