آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۱۲۰۶

بازدید هیأت حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران از دانشگاه موصل عراق

جمعی از استادان و دانشجویان دکتری مطالعات منطقه‌ای دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، از دانشگاه موصل بازدید کردند.
بازدید هیأت حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران از دانشگاه موصل عراق

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از دانشگاه تهران، هیأت دانشگاهی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، متشکل از گروهی از اساتید و دانشجویان دکتری مطالعات منطقه‌ای این دانشکده، از دانشگاه موصل عراق بازدید و با مسئولان این دانشگاه دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این دیدار، وحید محمود الإبراهیمی، رئیس دانشگاه موصل، ضمن خوشامدگویی به هیأت دانشگاه تهران، از شکل‌گیری و توسعه روابط دانشگاهی با ایران استقبال کرد.

وی در ادامه به اهمیت و جایگاه دانشگاه موصل در آموزش عالی عراق اشاره کرد و گفت که این دانشگاه، دومین دانشگاه بزرگ عراق پس از دانشگاه بغداد است.

دو طرف در این دیدار با اشاره به تفاهم‌نامه پنج‌ساله امضا شده میان دانشگاه موصل و دانشگاه تهران در سال ۲۰۲۳، تمایل خود را بر افزایش همکاری‌ها بر پایه این تفاهم‌نامه ابراز کردند.

بازدیدهای متقابل، برگزاری نشست‌ها و همایش‌های مشترک، تعریف پژوهش‌های مشترک به‌ویژه با موضوع روابط ایران و عراق و چاپ مقاله در نشریات معتبر هر دو دانشگاه از جمله موضوعات مورد بحث در این نشست بود.

علی صباغیان، معاون اداری و مالی و عضو گروه مطالعات منطقه‌ای دانشکده حقوق و علوم سیاسی، ضمن معرفی این دانشکده و رشته‌های فعال آن، بر گسترش همکاری علمی بین دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و دانشکده‌های مرتبط دانشگاه موصل تأکید کرد.

بازدید از بخش‌های مختلف کتابخانه مرکزی و دانشکده باستان‌شناسی دانشگاه موصل از دیگر برنامه‌های هیأت دانشگاهی دانشگاه تهران در این سفر بود.

دانشگاه موصل در سال ۱۹۶۷ تأسیس شده و امروزه با ۲۴ دانشکده و چندین مرکز پژوهشی، حدود ۹ هزار عضو هیأت علمی، حدود ۵۵ هزار دانشجوی کارشناسی و ۵ هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی دارد. بسیاری از ساختمان‌ها و تجهیزات این دانشگاه در سال ۲۰۱۴ و در پی حمله داعش، از میان رفت و از نو ساخته شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار