
حبیبی: جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان با محوریت هوش مصنوعی برگزار میشود/ بیش از ۶۱ هزار دانشگاهی در این جشنواره شرکت کردند

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ نشست خبری بیست و نهمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت با هدف ترویج فرهنگ قرآنی و ارتقاء ارزشهای معنوی در دانشگاههای علوم پزشکی کشور در امروز (۲۹ اردیبهشت ماه) در وزارت بهداشت برگزار شد.
در ابتدای این نشست؛ مسعود حبیبی معاون فرهنگی وزارت بهداشت گفت:خوشحالیم که امروز فرصتی فراهم شده تا گزارشی از فعالیتهای قرآنی ارائه دهیم و از نظرات و پیشنهادات رسانهها برای ارتقای این برنامهها بهرهمند شویم.
وی با قدردانی از تلاشهای همکاران معاونت فرهنگی و دانشجویی و دانشگاه علوم پزشکی زنجان برای میزبانی این رویداد گفت: ماههاست که همکاران در دانشگاه علوم پزشکی زنجان در حال برنامهریزی برای برگزاری این جشنواره بزرگ فرهنگی هستند.
حبیبی افزود: جشنواره قرآن و عترت، فرصتی ارزشمند برای ترویج فرهنگ قرآنی در میان دانشگاهیان است. قرآن کتاب هدایت انسان و قانون اساسی زندگی مسلمانان است. مفاهیم والای انسانی، کرامت و عدالت در این کتاب آسمانی به زیبایی بیان شدهاند و میتوانند راهنمای زندگی فردی و اجتماعی ما باشند.
وی ادامه داد: در حال حاضر، بیش از ۶۵ کانون قرآن و عترت و ۶۷ پایگاه تفکر قرآنی در دانشگاههای علوم پزشکی کشور فعالیت دارند. ما به دنبال آن هستیم که سیاستگذاریهای قرآنی را با مشارکت دانشجویان و فعالان فرهنگی انجام دهیم و از دیدگاههای آنها در طراحی برنامهها بهرهمند شویم.
معاون فرهنگی وزارت بهداشت با اشاره به مشارکت گسترده دانشگاهیان در جشنواره امسال اظهار داشت: بر اساس گزارش نهایی، بیش از ۶۱ هزار نفر از استادان، پزشکان، دانشجویان و کارکنان دانشگاههای علوم پزشکی کشور در این دوره از مسابقات قرآن و عترت شرکت کردهاند که رقم قابل توجهی است. برخی از شرکتکنندگان در بیش از یک رشته، از جمله تفسیر، حفظ و مفاهیم قرآن، حضور فعال داشتند.
وی همچنین از ورود هوش مصنوعی به جشنواره به عنوان محور جدیدی از رقابت یاد کرد و گفت: در این دوره، یکی از بخشهای نوآورانه، رقابت در زمینه تولیدات رسانهای با استفاده از فناوریهای نوین و هوش مصنوعی بود که فرصت خلاقیت و نوآوری را برای دانشگاهیان فراهم کرد. دستاوردهای این بخش میتواند به توسعه فعالیتهای قرآنی در سطح کشور کمک شایانی کند.
در پایان، حبیبی اعلام کرد: همزمان با برگزاری این مسابقات، انتخابات مجامع قرآنی در دانشگاهها نیز در حال انجام است تا شورای مرکزی قرآنی با مشارکت دانشجویان و نخبگان قرآنی شکل گیرد. این شورا نقش مشورتی برای جهتدهی بهتر به فعالیتهای فرهنگی خواهد داشت.