آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۳۷۴۲

حبیبی: جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان با محوریت هوش مصنوعی برگزار می‌شود/ بیش از ۶۱ هزار دانشگاهی در این جشنواره شرکت کردند

معاون فرهنگی وزارت بهداشت از مشارکت بیش از ۶۱ هزار نفر از دانشگاهیان کشور در بیست‌ونهمین دوره مسابقات قرآن و عترت خبر داد.
حبیبی: جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان با محوریت هوش مصنوعی برگزار می‌شود/ بیش از ۶۱ هزار دانشگاهی در این جشنواره شرکت کردند

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ نشست خبری بیست و نهمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت با هدف ترویج فرهنگ قرآنی و ارتقاء ارزش‌های معنوی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در امروز (۲۹ اردیبهشت ماه) در وزارت بهداشت برگزار شد.

در ابتدای این نشست؛ مسعود حبیبی معاون فرهنگی وزارت بهداشت گفت:خوشحالیم که امروز فرصتی فراهم شده تا گزارشی از فعالیت‌های قرآنی ارائه دهیم و از نظرات و پیشنهادات رسانه‌ها برای ارتقای این برنامه‌ها بهره‌مند شویم.

 

وی با قدردانی از تلاش‌های همکاران معاونت فرهنگی و دانشجویی و دانشگاه علوم پزشکی زنجان برای میزبانی این رویداد گفت: ماه‌هاست که همکاران در دانشگاه علوم پزشکی زنجان در حال برنامه‌ریزی برای برگزاری این جشنواره بزرگ فرهنگی هستند.

 

حبیبی افزود: جشنواره قرآن و عترت، فرصتی ارزشمند برای ترویج فرهنگ قرآنی در میان دانشگاهیان است. قرآن کتاب هدایت انسان و قانون اساسی زندگی مسلمانان است. مفاهیم والای انسانی، کرامت و عدالت در این کتاب آسمانی به زیبایی بیان شده‌اند و می‌توانند راهنمای زندگی فردی و اجتماعی ما باشند.

 

وی ادامه داد: در حال حاضر، بیش از ۶۵ کانون قرآن و عترت و ۶۷ پایگاه تفکر قرآنی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور فعالیت دارند. ما به دنبال آن هستیم که سیاست‌گذاری‌های قرآنی را با مشارکت دانشجویان و فعالان فرهنگی انجام دهیم و از دیدگاه‌های آنها در طراحی برنامه‌ها بهره‌مند شویم.

 

معاون فرهنگی وزارت بهداشت با اشاره به مشارکت گسترده دانشگاهیان در جشنواره امسال اظهار داشت: بر اساس گزارش نهایی، بیش از ۶۱ هزار نفر از استادان، پزشکان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در این دوره از مسابقات قرآن و عترت شرکت کرده‌اند که رقم قابل توجهی است. برخی از شرکت‌کنندگان در بیش از یک رشته، از جمله تفسیر، حفظ و مفاهیم قرآن، حضور فعال داشتند.

 

وی همچنین از ورود هوش مصنوعی به جشنواره به عنوان محور جدیدی از رقابت یاد کرد و گفت: در این دوره، یکی از بخش‌های نوآورانه، رقابت در زمینه تولیدات رسانه‌ای با استفاده از فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی بود که فرصت خلاقیت و نوآوری را برای دانشگاهیان فراهم کرد. دستاورد‌های این بخش می‌تواند به توسعه فعالیت‌های قرآنی در سطح کشور کمک شایانی کند.

 

در پایان، حبیبی اعلام کرد: هم‌زمان با برگزاری این مسابقات، انتخابات مجامع قرآنی در دانشگاه‌ها نیز در حال انجام است تا شورای مرکزی قرآنی با مشارکت دانشجویان و نخبگان قرآنی شکل گیرد. این شورا نقش مشورتی برای جهت‌دهی بهتر به فعالیت‌های فرهنگی خواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار