کد خبر:۱۳۰۲۰۷
رئيس فرهنگستان زبان و ادب فارسي:
زبان و ادب فارسی یکی از ارکان هویت اسلامی و ایرانی ماست
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی گفت: زبان و ادب فارسی یکی از ارکان هویت اسلامی و ایرانی ماست و هر کوششی که در راه نگاهبانی از آن مبذول شود، در حقیقت کوششی در راه تحکیم ملت و حفظ هویت ماست.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، دکتر حداد عادل امروز در پیامی به ششمین همایش بین المللی «انجمن ترویج زبان و ادب فارسی» در دانشگاه مازندران اظهار داشت: تقارن این گردهمایی با چهلمین سال تاسیس آن، نشانه دیرینگی خدمتی است که موسسان و مدیران این انجمن به زبان و ادب فارسی کرده اند و جا دارد 40 ساله شدن انجمن را به حضور استاد مهدی محقق، عضو پیوسته فرهنگستان زبان و ادب فارسی تبریک بگوییم و از ایشان و همکارانشان به سبب استمرار این خدمت قدردانی کنیم.
وی در اين پيام با بیان اینکه اجتماع سالانه شما استادان محترم، از داخل و خارج از کشور، نشانهٔ عشق و علاقهٔ شما نسبت به زبان و ادب فارسی و اهتمام شما نسبت به ترویج آن است، افزود: زبان و ادب فارسی یکی از ارکان هویت اسلامی و ایرانی ماست و هر کوششی که در راه نگاهبانی از آن مبذول شود، در حقیقت کوششی در راه تحکیم ملت و حفظ هویت ماست.
حداد عادل در پيام خود استقبال اهل ادب از این گردهمایی و ارسال 800 مقاله به دبیرخانه آن را نیز نشانه ای از حسن توجه استادان ادبیات به این انجمن دانست.
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی در اين پيام بیان کرد: رونمایی شاهنامه به خط عمادالکتاب، خوشنویس استاد و مشهور در این گردهمایی در سال هزاره شاهنامه نیز موجب خوشوقتی است.
وي در پايان اين پيام گفت: فرهنگستان امیدوار است این گردهمایی بتواند علاوه بر افزایش دانش و معلومات شرکت کنندگان، فرصتی را برای مباحث کارشناسانه در باب مشکلات و مسائل کنونی آموزش زبان و ادبیات فارسی در سطوح آموزش پیش از دانشگاه و آموزش دانشگاهی فراهم آورد و حاصل آن مباحث که به طور قطع راهگشا خواهد بود، در اختیار مسئولان آموزش عالی کشور و فرهنگستان زبان و ادب فارسی قرار گیرد./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.