آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۱۶۱۶
رئيس دانشگاه علوم پزشكي مازندران:

طرح پزشك خانواده عدالت در نظام سلامت كشور را محقق می‌كند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه اول مرداد ماه امسال طرح پزشک خانواده در استان به طور كامل به اجرا در خواهد آمد، گفت: طرح پزشك خانواده، عدالت در نظام سلامت كشور را محقق می‌كند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، محمد مهدي ناصحي صبح امروز در سومين كارگروه سلامت و امنيت غذايي استان در دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بيان اينكه سرشماري خانواره هاي شهري از اول خردادماه آغاز شده و تا پايان اين ماه ادامه خواهد داشت، تصريح كرد : 56 درصد از اطلاعات سلامت خانوارهاي مازندراني در اين سامانه به ثبت رسيد و در همين راستا استان مازندران از نظر ثبت سلامت خانوارها در وضعيت مطلوبي قرار دارد.

وي اجراي پزشك خانواده را يكي از اصول عدالت محور عنوان و تصريح كرد: برنامه پزشك خانواده و نظام ارجاع یكی از برنامه های مهم برنامه پنجم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در بخش بهداشت و درمان كشور است كه از این طریق عدالت در نظام سلامت كشور محقق می شود.

قائم مقام وزير بهداشت و درمان در مازندران ساماندهي اوضاع سلامت جامعه و نيز كاهش بار سنگين هزينه هاي درماني را از اهداف اصلي اجراي اين طرح برشمرد و افزود: درمجموع 732 هزار خانوار در استان وجود دارد كه از اين تعداد 393 هزار خانوار در مناطق شهري زندگي مي كنند.

ناصحي با بيان اينكه از زمان آغاز طرح سرشماري پزشك خانواده تا كنون 329 هزار خانوار در مناطق شهري سرشماري شدند، گفت: در حال حاضر 84 درصد از خانوارهاي شهري سرشماري شدند كه از اين لحاظ مازندران در رتبه هاي برتر كشوري قرار دارد.

وي به مشاركت دستگاه هاي دخيل در اجراي اين طرح اشاره و تصريح كرد: تا كنون روند فعاليت هاي اجراي طرح پزشك خانواده و نظام ارجاع رضايت بخش بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشكي مازندران با بيان اينكه در اول مرداد ماه امسال اين طرح به طور كامل به اجرا در خواهد آمد، ادامه داد: پيش بيني شده استان مازندران جز نخستين استان هاي اجراكننده طرح پزشك خانواده باشد.

ناصحي با تاكيد بر اينكه تمامي مراحل درماني در اين طرح رايگان خواهد بود، افزود: با اجراشدن اين طرح دغدغه هاي بخش درمان مردم نيز كاهش مي يابد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار